Najsrećniji i najjači znak u horoskopu

Najsrećniji i najjači znak u horoskopu

Mnogima je prva asocijacija tvrdoglav vođa Ovan, međutim, nije tako. Ima ih još koje odlikuje jačina, međutim jedan se posebno ističe kao najbolji od svih, a evo i koji i kako.

Možda vam zvuči čudno, ali i Rak spada u najjače znakove, i to kada je u pitanju njegova kućica i njegova porodica, ostalo mu nije bitno. 

Devica je strpljiva i odmerena, a najsnažnija je kada je u pitanju preciznost. 

Vaga je umiljata kad nešto hoće, mada ne odstupa ni kada je napadaju. Upravo u tome što se drži onoga što zarcta leži njena jačina. 

Strelčeva snaga je u tome što može sto puta propasti, uvek ima snage da počne ispočetka. On je zapravo snažan kao feniks koji se opet iznova diže iz pepela. 

Mnogi smatraju da je upravo Jarac najjači horoskopski znak, ali nije baš tako. Iako je strpljiv, dobar diplomata i strateg, on puca po šavovima kada su skrivene emocije u pitanju. Tačno je da može da pobedi sve testove izdržljivosti, snage, istrajnost, ali uspeh i karijera koju jure ih često učini slabašnima. 

Škorpionova snaga je u njegovoj neverovatnoj brzini regeneracije i strasti sa kojom pristupa životu. Škorpija je jedan od najjačih astroloških znakova ali i najokultniji. Pluton omogućava vulkansku seksualnu energiju kao i sposobnost da se prodre u misterije metarmorfoze i transformacije i spiritualnu snagu koja može da preobrazi Škorpiju u spritualno biće. Magnetične su, sa prodornim, jakim i hipnotičkim očima, koje odmah odaju Škorpiju. 

Iako je Škorpija fantastična, pogotovo na strastvenom i seksualnom planu, Lav je najjači i najsrećniji vatreni znak. On sve razume jer prava istina je ono što on smatra istinom, prava strana je ona za koju se on opredelio, a ni svemir nije zagonetka kada je očito da je središte svega upravo tamo gde se on nalazi, zajedno sa svojom publikom koja mu zadivljeno aplaudira. Sve radi sa stilom i teatralno, ali je slab na laskanje. Ne prihvata prosečne stvari. Za njega samo najbolje ima važnost.

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija raspored sahrana novi sad elektrovojvodina horoskop zodijak klinika za ginekologiju i akušerstvo astrologija raspored sahrana i ispraćaja isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad zagađenje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija dnevni horoskop isključenja matičar novi sad isključenje vode bez struje skupština grada novog sada servisne informacije novi sad bebe magla novorođenčad bez vode JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad jkp lisje Isključenje struje novosadsko porodilište zagađenje vazduha RHMZ