Najtraženiji house DJ današnjice dolazi na EXIT

Najtraženiji house DJ današnjice dolazi na EXIT

Definitivno je! I najtraženiji house DJ i producent današnjice Maceo Plex dolazi na EXIT u petak, 8. jula, da kompletira ovogodišnje, superzvezdano izdanje mts Dance Arene!

Teksašanin kubanskog porekla sa trajnim prebivalištem u Barseloni, na Petrovaradinsku tvrđavu se vraća na vrhuncu karijere, nakona niza kolosalnih izdanja koja su redefinisala savremenu elektronsku muziku! Numere kao što su "Going Back", te serija famoznih "Conjure" singlova ili ultimativni hit "Solar Detroit" prethode novom, dugo očekivanom studijskom albumu najavljenom za ovu godinu.

Producent sa bogatom karijerom i pod drugim imenom Maetrik, jedinstven je i po tome što njegovu muziku koriste i objavljuju redom vodeće izdavačke kuće "MINUS", "Kompakt", "Drumcode", ali i njegova lična "Ellum" etiketa. Poslednjih godina Maceo Plex predvodi programe svih najvećih festivala, a ovog leta pokrenuo je i serijal novih hit žurki na Ibici pod nazivom "Mosaic" sa gostima kao što su Maya Jane Coles, Daniel Avery, Steffi ili meksički maestro Rebolledo, zvezda ovogodišnje No Sleep Novi Sad bine.

Ovogodišnje izdanje mts Dance Arene ostaće upamćeno i po jednom specijalnom nastupu, koji ovdašnja publika nije imala priliku da uživo vidi celu deceniju! Najpopularniji DJ sastav sa ovih prostora TTP - Teenage Techno Punks, koji su pre skoro 20 godina osnovali Marko Nastić, Dejan Milićević i Miloš Pavlović, okupiće se ponovo u punom, tročlanom sastavu zajedno na zatvaranju programa prve večeri u četvrtak 7. jula! TTP Reunion biće prilika da naša tri, međunarodno priznata producenta ponovo stanu zajedno iza gramofona u sastavu koji je nepovratno obeležio elektronsku scenu celog regiona i probio svetske granice za cele generacije novih umetnika sa Balkana!

Kompletan program "mts Dance Arene" pogledajte na video snimku!

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan