Najuže rukovodstvo JGSP "Novi Sad" podnelo ostavku

Najuže rukovodstvo JGSP "Novi Sad" podnelo ostavku

Kako javljaju iz Kabineta gradonačelnika, Miloš Vučević danas je sa saradnicima u Gradskoj kući primio na razgovor direktora JGSP "Novi Sad" Milana Stanivukovića sa članovima najužeg rukovodstva – pomoćnicima direktora, savetnikom direktora i izvršnim direktorom preduzeća.

Tom prilikom im je ukazano na nedopustive pojave i dešavanja, kao i na čitav niz nagomilanih problema u poslovanju unutar kolektiva, a za koje rukovodstvo Preduzeća snosi odgovornost, navodi se u saopštenju.

Milan Stanivuković je nakon razgovora sa gradonačelnikom podneo ostavku Skupštini Grada Novog Sada na funkciju direktora JGSP "Novi Sad", a istovremeno, direktoru su podnete ostavke na mesta pomoćnika, savetnika direktora i izvršnog direktora preduzeća.

- Grad Novi Sad neće dozvoliti da novonastala situacija utiče na funkcionisanje javnog prevoza u gradu i prigradskim naseljima, a Skupština Grada će već na narednoj sednici konstatovati podnetu ostavku direktora – kaže se na kraju saopštenja iz Kabineta gradonačelnika.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan