Najveći izbor za školarce u "Promenadi" (FOTO)

Najveći izbor za školarce u "Promenadi" (FOTO)

Početak školske godine stresan je kako za đake, tako i za roditelje. U strahu da li dete ima sve što mu je neophodno za polazak u školu, roditelje često boli glava kada treba da se upuste u kupovinu neophodnih potrepština.


Kako bi sebi uštedeli i vreme i živce, najbolje je da pogledate šta je to ove godine najveći šoping centar "Promenada" pripremio u svojoj ponudi za školarce.

Bez obzira na to da li vaše dete polazi u prvi ili neki od viših razreda, početak školske godine uvek je težak. Ranci, sveske, olovke, flomasteri, tempere, blokovi za crtanje, pernice, lenjiri samo su deo onog što je neophodno za početak škole. Potrudili smo se da nađemo u kojim radnjama se nalaze najvažniji artikli koji su neophodni za pohađanje nastave.

 Mini Home

Po ceni od samo 24,99  dinara mogu se pronaći male sveske sa zanimljivim printovima u prodavnici “Mini Home”, kao i kompleti sa olovkama i samolepljivim listićima koji služe kao podsetnici za raspored obaveza.


Hemijske olovke u boji, lagane prazne pernice u koje staje primaran pribor kreću se već od 250 dinara, pa naviše, a njihov izbor svakako nije skroman.

Univerexport

“Univerexport” u prostorijama “Promenade”, pored svih potrepština za školu nudi  i veliki izbor ranaca, kako za devojčice, tako za dečake. Većina ranaca je od nepromočivog materijala sa ojačanjem na leđima, najraznovrsnijih boja, a cene se kreću od 1.400 dinara, pa do 4 hiljade.


Pertini Toys

Ukoliko je poželite da na jednom mestu svom detetu obezbedite kompletiranu pernicu opremljenu sa flomasterima, bojicama, olovkom, hemijskom, gumicom, zarezačem, onda je najbolje da prošetate do prodavnice “Pertini Toys”:

 

 

Vulkan

U knjižari “Vulkan” osim zaista velike ponude rančeva, torbi, pernica i najrazličijih svesaka, možete pronaći i posudice, iliti, čaše za piće koje su prekrivene motivima cveća i jednoroga čije se cene kreću oko 1.500 dinara a posebno će se dopasti devojčicama:

 


DexyCo Kids

U radnji “DexyCo Kids” pronašli smo zanimljive “detalje” koji mogu poslužiti kao elementi za edukaciju i obrazovanje, te smo uočili veliki broj zanimljivih igara uz koje đaci mogu zavoleti neke od školskih predmeta kao što su: biologija, hemija, likovno. Njihove cene kreću se od 2 do 4 hiljade dinara.

Takođe, duga savitljiva olovka 450 dinara, vijača za preskakanje od 219 dinara, kao i školske table za 1.600 dinara mogu biti veoma zanimljivi pokloni koji će pomoći da učenje postane prava razonoda.

 

Gigatron

Za nešto starije đake “Gigatron” je upario sjajne slušalice koje su sada “in” sa odličnim basom, kao i opremu za tablete sa tastaturama ili maskama u više boja. Eksterni sadržaji kao što su držači za laptopove i telefone, baterije, USB, takođe su dostupni po pristupačnim cenama:

 

Zakoračite u novu školsku godinu u šoping centru “Promenada”!

Svaki dan, u periodu od 22. do 25. avgusta, “Promenada” će obradovati prvih 10 kupaca koji pokažu račun od 2.500 din. ili više, iz sledećih prodavnica: “Vulkan” knjižare, “Ars”, “DexyCo Kids”, “Pertini Toys”, “Univerexport”, “Mini Home” i “Gigatron”.

Najbrže kupce očekuju sjajni školski poklon paketi, a potrebno je pokazati račun i đačku knjižicu na promo pultu, kao i da se odgovori na kratko kviz pitanje o “Promenadi”.

Pravila i uslove za učešće u aktivaciji “Povratak u školu” možete pročitati OVDE.

 Promo tekst

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan