Napadač na policijskog inspektora hospitalizovan u KCV-u, još uvek se ne zna kad će biti saslušan

Napadač na policijskog inspektora hospitalizovan u KCV-u, još uvek se ne zna kad će biti saslušan

D. S. (43) koji je uhapšen u sredu nakon ranjavanja policijskog inspektora u Novom Sadu, novosadsko Više javno tužilaštvo tereti, pored ostalih krivičnih dela, za pokušaj teškog ubistva dva policajca.

Postoji sumnja da je on izvršio više krivičnih dela u sticaju, između ostalog i krivično delo pokušaj teškog ubistva na štetu dva policijska službenika – precizirali su za Tanjug u tužilaštvu.

Osumnjičeni, međutim, još nije saslušan, jer je hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine.

U tužilaštvu ukazuju da još nije poznato kada će biti priveden na saslušanje pošto je osumnjičeni nakon izvršenja krivičnog dela odveden u KCV radi ukazivanja lekarske pomoći.

Napominju da još nemaju informaciju o njegovom zdravstvenom stanju i očekivanom otpustu sa lečenja. Druge informacije o ovom slučaju tužilaštvo nije davalo.

Hospitalizovan je i ranjeni inspektor, a nije poznato ko je drugi oštećeni policijski službenik.

Novosadska policija saopštila je u sredu da je uhapsila D. S. (43) zbog sumnje da je šrafcigerom teško povredio inspektora kriminalisticke policije.

D.S. je osumnjičen da je prilikom pretresa napao inspektora koji nije bio na dužnosti, ali je pokušao da ga spreči da ukrade automobil u naselju Salajka.

U komentarima ove vesti na Fejsbuk stranici "NS Uživo", sestra osumnjičenog D.S. je napisala da mu se lekari bore za život i da je u toku hapšenja takođe bila maltretirana njihova majka.

Oceni vest:
6
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan