Napadnuti radnik Parking servisa strahuje od povratka na posao

Napadnuti radnik Parking servisa strahuje od povratka na posao

Pomoćnik direktora Parking servisa, prema rečima radnika tog preduzeća, pre dve nedelje fizički je nasrnuo na njega. Slučaj je prijavljen policiji, a do sada nije pokrenut disciplinski postupak protiv Saše Jovanovića. Napadnuti radnik trenutno je na bolovanju, a kako kaže, strahuje od toga šta ga očekuje kada se vrati na posao.

Zoran Marčeta, radnik Parking servisa koga je, kako tvrdi, napao pomoćnik direktora tog preduzeća Saša Jovanović i dalje je u šoku nakon nemilog događaja. Iako su, prema njegovim rečima i drugi radnici doživljavali neprijatnosti, fizički napad nije očekivao.

Incident je, kako Marčeta tvrdi, usledio nakon što je na zahtev pomoćnika direktora odbio da ustane dok mu se obraća. Jovanović ga je tada, kako Zoran dodaje, vidno uznemiren pozvao u kancelariju.

" Čim sam zatvorio vrata on je fizički nasrnuo na mene", kaže Marčeta.

Međutim Saša Jovanović tvrdi drugačije:

"Nije bilo napada na njega niti bilo kakvog fizičkog kontakta. On je pozvan u moju kancelariju, gde sam mu skrenuo pažnju da ukoliko nastavi sa takvim ponašanjem s moje strane će biti pokrenut zahtev za pokretanje disciplinskog postupka", objašnjava Jovanović.

Nakon napada, Marčeta je policiji prijavio slučaj, a prema saoštenju MUP - a slučaj će biti istražen.

Zorana je najviše iznenadilo to što preduzeće još nije pokrenulo nikakav disciplinski postupak protiv pomoćnika direktora. Iz "Parking servisa" nam je saopšteno da je direktor zahtevao izveštaj o tom događaju, nakon čega su učesnici dali izjave, a stav preduzeća o eventualnim sankcijama biće poznat posle završetka zakonske procedure.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan