Napravi prvi korak ka uspešnoj karijeri - upiši VPŠ

Napravi prvi korak ka uspešnoj karijeri - upiši VPŠ

Visoka poslovna škola strukovnih studija (VPŠ) u Novom Sadu je državna institucija na kojoj je do sad diplomiralo gotovo 40.000 studenata. Svake godine interesovanje za studijske programe ove škole je sve veće, pa se i broj diplomiranih stručnjaka u oblasti primenjene informatike, preduzetništva, finansija, turizma i trgovine, velikim intenzitetom povećava.

Visoka poslovna škola sledeće godine slavi 60 godina od nastanka i danas može da se pohvali prepoznatljivim i cenjenim smerovima i profilima, kao i visoko razvijenom poslovnom saradnjom sa brojnim domaćim i međunarodnim institucijama u oblasti privrede i obrazovanja.


ZAŠTO DA UPIŠEŠ BAŠ VPŠ?

Visoka poslovna škola strukovnih studija od samog starta školovanja svojim studentima nudi profesionalni razvoj kroz nekoliko segmenata, unutar same institucije:

Dobijaš praktičnu pomoć u pripremi za karijeru

- Centar za razvoj karijere: ima za cilj lakše i brže povezivanje studenata i privrede. U ovom Centru studenti dobijaju pomoć u oblasti zapošljavanja, planiranja karijere, pisanja radne biografije i priprema za razgovor sa poslodavcem. Takođe, studenti dobijaju informativne usluge u pogledu stipendija i programa mobilnosti, konkursa, slobodnih radnih mesta, mogućnosti za praksu u zemlji i inostranstvu.

Dobijaš pomoć u pronalaženju posla

- Stručna praksa i Sajam zapošljavanja: Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu je pouzdan partner svojim studentima u trasiranju njihove profesionalne karijere. Veliki broj studenata je nakon završetka školovanja zauzeo mesto na najodgovornijim pozicijama u privatnom i državnom sektoru. Samo neke od poznatih kompanija sa kojima VPŠ sarađuje su: JP “Srbijagas”, Erste Bank, Com Data, Execom, Societe Generale Srbija, Grand motors, Dunav osiguranje, Univerexport, Univerzal, itd.
Takođe, VPŠ je partner i poslodavcima u procesu dolaženja do željenog kadra. Sajam zapošljavanja se održava periodično u školi, kada pred studente istupaju mnoge priznate kompanije, a studenti dobijaju mogućnost zaposlenja u proverenim firmama.

Upoznaćeš poznate ličnosti, uspešne u svom poslu

- Tribine poznatih su sad već tradicionalna dešavanja na Visoko poslovnoj školi. Anketiranjem studenata odlučuje se ko će gostovati na VPŠ i studentima približiti svoj delokrug uspešnog poslovanja. Do sada su na tribini studentima govorili proslavljena košarkašica Milica Dabović, psiholog Vladimir Beara, atletičar Goran Vendlener, glumci iz serijala “Državni posao”, poznati youtuber Milan Inić Yasserstain i drugi.

Podstičemo sportski duh

- Novosadski kros:  Trka za dečji osmeh takođe je, sad već tradicionalno, deo programa VPŠ. Studenti se osim ovog takmičenja koji je humanitarnog karaktera, druže i svake godine povodom Dana studenata na sportskim igrama.

 

Popularni studijski programi, zanimanja tražena i kod nas i u svetu

- Osnovne strukovne studije:

Finansije i bankarstvo

Primenjena informatika

Trgovina i međunarodno poslovanje

Turizam i hotelijerstvo

Preduzetništvo

- Specijalističke strukovne studije

Bankarstvo i berzansko poslovanje

Menadžment

- Master strukovne studije

Međunarodno poslovanje i finansije

Za sve dodatne informacije možete da se informišete na sajtu Više poslovne školeFacebook stranici, putem telefona: 021-485-4000 ili na adresi: Vladimira Perića-Valtera 4.

ZAKORAČI I TI NA PRVU LESTVICU USPEŠNE KARIJERE I POSTANI DEO TIMA VISOKE POSLOVNE ŠKOLE STRUKOVNIH STUDIJA U NOVOM SADU

PR tekst

Oceni vest:
3
4

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mladen

  pre 986 dana i 22 sata

  Kada će novinari da ispitaju nezakonitosti u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu?

  Oceni komentar:
  1
  0