Naredne nedelje "Art expo", Sajam obrazovanja i "Dani Laze Kostića" na Novosadskom sajmu

Naredne nedelje "Art expo", Sajam obrazovanja i "Dani Laze Kostića" na Novosadskom sajmu

Izložba umetnosti "Art expo" počinje 18. i traje do 25. marta, a Sajam obrazovanja "Putokazi" i "Dani Laze Kostića" u okviru Sajma knjiga, biće održani od 21. do 23. marta, najavljeno je pres konferenciji koja je održana na Novosadskom sajmu. Osim toga najavljen je i novi sajam "Gaming Week".

Na konferenciji su pored organizatora i urednika različitih programskih celina govorili predstavnici pokrajinskih sekretarijata i član Gradskog veća Dalibor Rožić koji je istakao da Grad Novi Sad prepoznaje značaj navedenih manifestacija i kontinuirano podržava Izložbu "Art expo“, Sajam obrazovanja i ulaže u održanje kontinuiteta u okviru Sajma knjiga kroz manifestaciju "Dani Laze Kostića" , kao i Sajam zapošljavanja

Prema rečima generalnog direktora Novosadskog sajma Nikole Lovrića u godini stogodišnjeg jubileja Sajam radi na osavremenjavanju sajamskih sadržaja koji donose novi kvalitet poput Sajma gejminga "NS gaming week“, koji će se ove godine održati uz Sajam obrazovanja od 21. do 23. marta u Hali "Master“. Ovaj sajam je namenjen ljubiteljima video igara, serija, filmova i svega onog što čini POP kulturu.

Ulaz na programe sajamskih manifestacija je besplatan, a radno vreme je od 10 do 20 časova.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Isidora

    pre 64 dana i 7 sati

    Vidim na slici pokrajinskog sekretara Zorana Miloševićs. Da li će biti i njegova ćerka koju je zaposlio na Visoku tehničku školu?

    Oceni komentar:
    0
    0