NAŠ IZBOR: Najskuplji poslovni prostori u Novom Sadu

NAŠ IZBOR: Najskuplji poslovni prostori u Novom Sadu

U ovonedeljnoj ponudi našli su se poslovni prostori, te ukoliko ste u potrazi za jednim, predlažemo da pogledate izdvojenu ponudu.

Za najviše novca prodaju se prostrane hale sa zemljištem velike površine, a njihova cena ide i preko 4 miliona evra.

Izabrani lokali pogodni su za kancelarijske prostore, restorane, prodavnice ili hotele. Uglavnom se nalaze u pešaćkoj zoni u samom centru grada, a ima i onih koji su na Telepu ili Podbari.

U nastavku se nalazi izbor od sedam najskupljih lokala u našem gradu, a kompletna ponuda kuća, stanova, garaža ili placeva u našoj rubrici NEKRETNINE

• Novoizgrađen, višenamenski poslovni objekat nalazi se na mirnoj lokaciji i sastoji se od prizemlja, dva sprata i potkrovlja. Sadrži veći broj kancelarija, toalet, kuhinju, terasu, lift, kao i 20 parking mesta. Površine je 1867m2 i košta 3.200.000 evra. Za više informacija posetite LINK.

 


• Novoizgrađena poslovna zgrada u blizini autoputa, Keja, centra. Strukturu čine suteren, prizemlje i 4 sprata, a površina je 1079m2. Poseduje prostor pogodan za restoran ili kafić, 18 gotovih apartmana sa kupatilima i 15 parking mesta. Zgrada je idealna za smeštaj zaposlenih, IT sektor, hotel, starački dom. Košta 2.060.000 evra, a OVDE možete pronaći detalje.

 


• Reprezentativni poslovni prostor u blizini Spensa idealan je za IT kompanije, bankarski sektor, predstavništva kompanija i sl. Kompletno je renoviran, površine je 779m2 i košta 1.605.000 evra. Više informacija i fotografija pogledajte OVDE.

 


• Nekretnina se sastoji od stambenog dela, vinskog podruma i uličnog lokala. Objekat je kompletno renoviran i u odličnom je stanju. Površine je 320m2 i prodaje se po ceni od 1.450.000 evra. Detalji i fotografije nalaze se na LINKU.

 


• Prostor se sastoji iz uličnih i suterenskih kancelarija i jedne na prvom spratu, nekoliko magacinskih prostorija i mokrih čvorova. Uređen je za potrebe ugostiteljstva, a pogodan je za sve vrste prodajnih delatnosti. Površine je 330m2, košta 1.050.000 evra, a detalje pronađite OVDE.

 


• U pešačkoj zoni na jednoj od najatraktivnijih lokacija nalazi se lokal od 303m2 u čijem su sastavu lokal prizemlje, podrum i pomoćna prostorija, te može biti ugostiteljski objekat. Košta 1.030.000 evra, ali cena nije fiksna. Više o nekretnini pročitajte OVDE.

 


• Poslovni prostor u centru grada u pešačkoj zoni nalazi se na trećem spratu u zgradi sa liftom. Površine je 446m2, a deo prostora je preuređen u stan. Prodaje se po ceni od 927.000, a više fotografija i informacija nalazi se na LINKU.

 


Na portalu Moj Novi Sad objavljujemo ponudu nekretnina u Novom Sadu, u saradnji sa platformom za oglašavanje nekretnina 4zida, koju ćemo stalno proširivati, te ćete uvek moći na jednom mestu da pregledate sve oglase koji vas zanimaju.

Dovoljno je da u pretrazi odaberete da li vas interesuje prodaja ili iznajmljivanje, da li tražite kuću, stan, poslovni prostor, plac ili garažu/parking, koji deo grada vas zanima, koje površine da bude nekretnina i u kom cenovnom rangu, i otvoriće vam se najbolje ponude. Uštedite vreme i budite u toku sa najnovijom i najraznovrsnijom ponudom nekretnina u gradu!

Ponudu svih nekretnina možete da pogledate OVDE

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan