Nastavak kadrovskih promena na lokalu

Nastavak kadrovskih promena na lokalu

Kadrovske promene u lokalnoj vlasti se nastavljaju, a kako mediji saznaju, došlo je do promena funkcionera u Gradskoj kući, kao i do ostavki direktora JKP-ova.

Naime, pred prestojeću Skupštinu grada koja će se održati u ponedeljak 11. jula deo direktora gradskih preduzeća danas je podneo ostavke na svoje funkcije, kako bi na njihova mesta bili imenovani vršioci dužnosti.

Očekivanja su da će i ostali narednih dana takođe podneti ostavke, a ukoliko se do ponedeljka ne budu znala imena novih direktora, ona će biti ozvaničena na narednoj sednici 15. ili 22. jula. Prema informacijama, sigurne ostavke potpisuju direktori Informatike, Vodovoda, Čistoće i Tržnice.

U međuvremenu, dok se na nove ljude na rukovodećim mestima u preduzećima i ustanovama čeka, gradonačelnik Miloš Vučević je počeo sa izmenama osoblja u Gradskoj kući, pa je tako ostao bez dela pomoćnika, a smenio je i dosadašnjeg šefa kabineta Aleksandra Petrovića. On će ubuduće biti pomoćnik gradonačelnika, a na njegovo mesto imenovan je Stanko Ljubičić, koji je proteklih godina bio inspektor u gradskoj budžetskoj inspekciji.

Na funkcijama pomoćnika ostali su Dragan Božić blizak SPO-u, kao i Mirjana Četojević iz SNS-a, dok su otišli Đula Kiš iz SVM-a, Miroje Jovanović iz Treće Srbije i Bojan Torbica iz Pokreta socijalista.

Kako navode izvori, ovo je samo deo promene kadrova u Gradskoj kući.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje vremenska prognoza novi sad elektrovojvodina 27. novosadski maraton novosadsko porodilište Aleksandar Vučić novosađani novosadska policija Isključenje struje sahrane novi sad Elektrodistribucija Novi Sad bez vode KCV izmena režima saobraćaja Spens servisne informacije servisne informacije novi sad isključenja struje betanija JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja mup novi sad bebe novorođenčad raspored sahrana novi sad RHMZ