NASTAVAK RADOVA: Od četvrtka ponovo izmena režima saobraćaja u Fruškogorskoj i Šekspirovoj

NASTAVAK RADOVA: Od četvrtka ponovo izmena režima saobraćaja u Fruškogorskoj i Šekspirovoj

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" u četvrtak, 4. avgusta, nastavlja s radovima na rekonstrukciji dela vrelovodne mreže i priključaka u bloku Fruškogorske ulice i ulica Dr Ilije Đuričića i Veljka Petrovića.

Zbog pomenutih radova, određena je privremena zabrana saobraćaja u delu Fruškogorske ulice, od Ulice Dr Ilije Đuričića do Milice Stojadinović Srpkinje. S Bulevara Cara Lazara zabranjuje se levo i desno skretanje prema Fruškogorskoj ulici.

Zbog pomenutih radova delimično će biti izmenjene i trase autobuskih linija: 1, 4, 8, 11A, 11B i 13, a privremena izmena režima saobraćaja će trajati do ponedeljka, 8. avgusta.

Istog dana, 4. avgusta, "Toplana" počinje i s radovima na rekonstrukciji dela vrelovodne mreže u Šekspirovoj ulici, te je privremena zabrana saobraćaja odeređena i u delu ulice Narodnog fronta, ispred raskrsnice sa Šekspirovom ulicom, u pravcu ka Bulevaru oslobođenja. Deo ulice Narodnog fronta, iz pravca Balzakove ulice, privremeno postaje "slepa ulica"; s mogućnošću polukružnog okretanja preko razdelnog ostrva.

Zbog pomenutih radova delimično će biti izmenjene trase autobuskih linija: 4, 7A, 7B, 11a i 11b,  a privremena izmena režima saobraćaja trajaće takođe do 8. avgusta.

Iz JKP "Novosadska toplana" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove, jer će se rekonstrukcijom obezbediti značajno kvalitetnija isporuka toplotne energije potrošačima iz ovog dela grada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan