Naučno-tehnološki park gotov do školske 2019/2020. godine (FOTO)

Naučno-tehnološki park gotov do školske 2019/2020. godine (FOTO)

Naučno-tehnološki park u Novom Sadu od 30 000 kvadratnih metara, biće završen do školske 2019/2020. godine.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je danas da radovi na izgradnji Naučno-tehnološkog parka u Novom Sadu uz koordinaciju sa Vladom Republike Srbije i Jedinicom za upravljanje projektima dobro napreduju. 

 

 

- Ovo je veliki objekat i velika zajednička investicija, koju će koristiti Fakultet tehničkih nauka, start-ap kompanije i naučni instituti čiji je osnivač Pokrajinska vlada – rekao je predsednik Mirović nakon obilaska gradilišta budućeg Naučno-tehnološkog parka.

 

 

On je dodao da je izgradnja ovog objekta višestruko značajna, pre svega u domenu povezivanja nauke i privrede, u oblasti informacionih tehnologija i start-ap projekata.

- Cilj nam je da radove završimo u planiranom roku i da poslovanje Naučno-tehnološkog parka doprinese celokupnom ekonomskom razvoju AP Vojvodine i Srbije – naveo je predsednik Mirović i istakao da očekuje da će za opremanje objekta sredstva biti izdvojena iz budžeta grada Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana sahrane servisne informacije servisne informacije novi sad detelinara javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje horoskop raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina gradsko groblje isključenje vode sahrana bebe novorođenčad nevreme bez struje novosađani novosadsko porodilište bez vode betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo matičar novi sad Vreme u Novom Sadu Isključenje struje horoskopski znaci jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad