Navali, narode: Tri gradska placa na licitaciji u julu

Navali, narode: Tri gradska placa na licitaciji u julu

Zavod za izgradnju grada juče je objavio javni oglas radi prodaje putem licitacije dve parcele u Veterniku i jedne u Novom Sadu.

Kako je navedeno, otvaranje ponuda predviđeno je 22. jula u ZIG-u, i to u 10, 10.30 i u 11 časova.

Placevi u Veterniku nalaze se u Ulici Milana Tepića i između Ulice Milana Tepića i Novosadskog puta, a prilaz parceli je planiran iz nove ulice.

Početnu cenu za plac površine 2.899 kvadrata u Milana Tepića ZIG je odredio od 49,8 miliona dinara. Na toj lokaciji planirana je izgradnja stambene zgrade za višeporodično stanovanje na dva sprta. Odnosno objekat će imati suteren, prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Kako je u oglasu navedeno lokacija je opremljena uličnim instalacijama vodovoda i kanalizacije i elektroenergetskim i gasnim instalacijama. Prilaz parceli je planiran iz postojeće ulice Milana Tepića.

Parcela od 1.095 kvadrata koja se prodaje nalazi se između ulica Milana Tepića i Novosadskog puta i namenjena je za komercijalno uslužnu deletnost. Tu je planirana gradnja objekta koji će imati suteren, prizemlje i sprat. Početna cena na licitaciji je 13.5 miliona dinara. U oglasu ZIG-a stoji da se ova građevinska parcela nalazi na lokalitetu koji nije opremljen uličnim instalacijama vodovoda i kanalizacije. Lokalitet je opremljen uličnim elektroenergetskim i gasnim instalacijama. Prilaz parceli je planiran iz planirane nove ulice između Ulica Milana Tepića i Novosadskog puta.

Plac u Novom Sadu koji se prodaje nalazi se na uglu ulica Partijarha Čarnojevića i Đorđa Rajkovića, veličine je 429 kvadrata prodaje se po početnoj ceni od oko 31.6 miliona dinara. Na toj površini moguće je graditi objekat koji će imati podrum, prizemlje, tri sprata i potkrovlje. Kako se navodi u javnom oglasu prema planu generalne regulacije zone rekonstrukcije u nasleđenim ambijentalnim celinama u Novom Sadu i planu detaljne regulacije Podbare parcela je namenjena za izgradnju objekata za višeporodično stanovanje (objekti mogu biti stambeni, stambeno - poslovni ili poslovni). Lokalitet je opremljen uličnim instalacijama vodovoda i kanalizacije, kao i uličnim elektroenergetskim, gasnim i vrelovodnim instalacijama. Parcela ima direktan pristup javnoj saobraćajnoj površini, odnosno Ulici Đorđa Rajkovića.

Pravo učešća na nadmetanju imaju sva pravna i fizička lica. Osnovni kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene cene u postupku javnog nadmetanja, a prijave će se primati 21. jula, navode se u oglasu ZIG-a.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan