Navijači FK Vojvodina traže ostavke uprave i direktora kluba

Navijači FK Vojvodina traže ostavke uprave i direktora kluba

Ujedinjeni navijači Fudbalskog kluba Vojvodina zatražili su danas od uprave da podnese neopozivu ostavku zbog, kako kažu, "planskog i sistematskog urušavanja kluba izazvanog nesposobnošću, neznanjem i nezainteresovanošću istih".

Tifozi zahtevaju i ostavku direktora kluba Dušana Bajatovića, ističući da je sad već i više nego jasno da sveukupna situacija u klubu ne ide u dobrom smeru i da oni kojima je Voša poverena na upravljanje nisu sposobni da rukovode u interesu kluba, već to čine u ličnom interesu i na štetu FK Vojvodina. Prema rečima navijača, aktuelna situacija dodatno je narušena nepoštovanjem važeće sistematizacije radnih mesta jer se pojedinci raspoređuju ne po svojoj stručnosti, nego po komšijskim i rodbinskim vezama, piše "Kurir".

− Predsednik i direktor kluba autonomno određuju visinu zarada zaposlenih, nepoštujući usvojeni koeficijent obračuna. Zbog te iste loše uprave, klub je napustilo na desetine talentovanih igrača iz omladinske škole, što je naravno nenadoknadiva materijalna šteta za klub, a ovakve situacije permanentno se ponavljaju. Aktuelna uprava nije bila sposobna, ni da osposobi stadion za evropske utakmice. Stoga je jasno zašto zahtevamo da uprava i direktor smesta podnesu neopozive ostavke na sve funkcije u klubu i da se zakaže vanredna izborna skupština na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo − stoji u saopštenju.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan