NE ODUSTAJU: Apotekari za sutra najavili novi protest

NE ODUSTAJU: Apotekari za sutra najavili novi protest

Zaposleni u Apoteci Novi Sad najavili su za sredu treći protestni skup, na kojem će iskazati nezadovoljstvo zbog loše poslovne i finansijske situacije u kojoj se nalazi ova ustanova.

Kako su saopštili, na novi protest odlučili su se jer je izostala adekvatna reakcija nadležnih na zahteve koje su iznosili na prethodnim protestnim okupljanjima.

- Zaposleni nisu dobili nikakav odgovor na zahteve predate predstavnicima grada. Radna grupa koja je trebala da radi na rešavanju problema Apoteke, kao što je prvobitno obećano na sastanku u Gradskoj kući, još uvek nije formirana. Očuvanje i održavanje zdravlja naših sugrađana, ali i egzistencija porodica zaposlenih u Apoteci, sudbina Apoteke Novi Sad, naša sudbina – i dalje su neizvesni, isitiče se u saopštenju.

Napominje se i i da za nastalu situaciju i probleme u poslovanju nisu odgovorni zaposleni, zbog čega od odgovornih zahtevaju da im obezbede normalne uslove za rad i redovna primanja, te odgovornost direktora, Upravnog i Nadzornog odbora Apoteke, i grada kao osnivača Apoteke Novi Sad.

Učesnici protesta ističu i da njihovi skupovi nemaju apsolutno nikakvu političku konotaciju, već su, kako navode, isključivo izraz zabrinutosti zaposlenih za sudbinu i opstanak ove ustanove.

U saopštenju se dodaje da će se učesnici protestnog skupa okupiće se u 11 časova ispred centralne apoteke "Bulevar", na adresi Bulevar Mihajla Pupina br. 7 i mirnom protestnom šetnjom kroz Ulicu Modene i ovog puta uputiće se ka Gradskoj kući ispred koje će se zadržati do 12 časova.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje mural gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode horoskop bez vode novosađani raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište izmena trase autobusa servisne informacije novosadska policija Isključenje struje elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija isključenja struje intervju JKP Vodovod i kanalizacija klisa Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu servisne informacije novi sad JGSP "Novi Sad" bebe bez struje novorođenčad sahrane novi sad jkp novosadska toplana izmena režima saobraćaja