NE ODUSTAJU: Apotekari za sutra najavili novi protest

NE ODUSTAJU: Apotekari za sutra najavili novi protest

Zaposleni u Apoteci Novi Sad najavili su za sredu treći protestni skup, na kojem će iskazati nezadovoljstvo zbog loše poslovne i finansijske situacije u kojoj se nalazi ova ustanova.

Kako su saopštili, na novi protest odlučili su se jer je izostala adekvatna reakcija nadležnih na zahteve koje su iznosili na prethodnim protestnim okupljanjima.

- Zaposleni nisu dobili nikakav odgovor na zahteve predate predstavnicima grada. Radna grupa koja je trebala da radi na rešavanju problema Apoteke, kao što je prvobitno obećano na sastanku u Gradskoj kući, još uvek nije formirana. Očuvanje i održavanje zdravlja naših sugrađana, ali i egzistencija porodica zaposlenih u Apoteci, sudbina Apoteke Novi Sad, naša sudbina – i dalje su neizvesni, isitiče se u saopštenju.

Napominje se i i da za nastalu situaciju i probleme u poslovanju nisu odgovorni zaposleni, zbog čega od odgovornih zahtevaju da im obezbede normalne uslove za rad i redovna primanja, te odgovornost direktora, Upravnog i Nadzornog odbora Apoteke, i grada kao osnivača Apoteke Novi Sad.

Učesnici protesta ističu i da njihovi skupovi nemaju apsolutno nikakvu političku konotaciju, već su, kako navode, isključivo izraz zabrinutosti zaposlenih za sudbinu i opstanak ove ustanove.

U saopštenju se dodaje da će se učesnici protestnog skupa okupiće se u 11 časova ispred centralne apoteke "Bulevar", na adresi Bulevar Mihajla Pupina br. 7 i mirnom protestnom šetnjom kroz Ulicu Modene i ovog puta uputiće se ka Gradskoj kući ispred koje će se zadržati do 12 časova.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan