"Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti od 18. do 22. februara

"Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti od 18. do 22. februara

Posete će biti omogućene u sva tri objekta...

Akademija umetnosti Univerziteta u Novom Sadu organizovaće za sve zainteresovane srednjoškolce i srednjoškolke manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata".

Svečani prijem biće održan u ponedeljak 18. feburara u 9 časova, u prostorijama Multimedijalnog centra, u ulici Đure Jakšića 7.

Buduće studente i studentkinje pozdraviće dekan prof. Siniša Bokan, a u svečanom delu planirana je i projekcija filma o studentima Akademije umetnosti koji su dobili nagradu Fondacije "Mali princ“.

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju i razgovaraju sa profesorima i studentima o prijemnim ispitima i načinu studiranja, kao i sa studijskim programima  koji se realizujuna Akademiji.

Srednjoškolci i srednjoškolce će u ponedeljak na svečanom prijemu dobiti rasporede predavanja kojima će moći da prisustvuju tokom nedelje, kao i da se konsultuju sa profesorima u vezi sa polaganjem prijemnog ispita.

Takođe, đaci će imati priliku da učestvuju u nastavnom procesu što će im omogućiti da vide kako se studira.

Akademija umetnosti u Novom Sadu kroz manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata“ otvara svoja vrata u tri objekata – na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Kosovskoj 33 i u objektu koji se nalazi u Đure Jakšića 7.

Više informacija zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajtu Akademije.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana i ispraćaja matičar novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza isključenje vode raspored ispraćaja i sahrana restorani novi sad elektrovojvodina betanija Elektrodistribucija Novi Sad bebe gradsko groblje klinički centar vojvodine isključenja struje servisne informacije servisne informacije novi sad RHMZ Hitna pomoć sahrane Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novorođenčad novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad bez vode novosađani JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu jkp lisje