"Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 

"Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 

Akademija umetnosti u Novom Sadu od 27. februara do 3. marta 2017. organizuje manifestaciju pod nazivom "Nedelja otvorenih vrata", koje će se održavati u sva tri objekata ove ustanove – na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Kosovskoj 33 i u objektu koji se nalazi u Đure Jakšića 7.

Svečani prijem svih onih koji žele da se upoznaju s radom i studijskim programima Akademije umetnosti u Novom Sadu biće organizovan u ponedeljak 27. februara, s početkom u 9 sati, u Multimedijalnom centru u ulici Đure Jakšića 7 gde će se obratiti dekan Akademije prof. Siniša Bokan, prodekani kao i šefovi sva tri Departmana: Departmana muzičke umetnosti, Departmana likovne umetnosti i Departmana dramskih umetnosti.

Nakon svečanog dela budući studenti Akademije i svi zainteresovani imaće priliku da sa profesorima i studentima razgovaraju o prijemnim ispitima, načinu studiranja, a takođe će im se predstaviti i studijski programi koji se realizuju u okviru Akademije umetnosti. 

Svi zainteresovani će u ponedeljak na svečanom prijemu dobiti rasporede predavanja tokom trajanja manifestacije "Nedelja otvorenih vrata", na koje će moći da prisustvuju nastavnim aktivnostima, kao i da se konsultuju za potrebe prijemnog ispita, a takođe će imati priliku da učestvuju u radu i da vide kako se studira i kako sa našim studentima rade vrsni umetnici – profesori Akademije umetnosti u Novom Sadu.  

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Spens bez vode Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina bez struje bebe isključenje vode horoskop zodijak raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad pošte srbije jkp lisje isključenja struje obustava rada novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija štrajk poštara štrajk u pošti astrologija horoskopski znaci betanija sahrane novi sad Bukovac novorođenčad servisne informacije novi sad dnevni horoskop raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije