"Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 

"Nedelja otvorenih vrata" na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 

Akademija umetnosti u Novom Sadu od 27. februara do 3. marta 2017. organizuje manifestaciju pod nazivom "Nedelja otvorenih vrata", koje će se održavati u sva tri objekata ove ustanove – na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Kosovskoj 33 i u objektu koji se nalazi u Đure Jakšića 7.

Svečani prijem svih onih koji žele da se upoznaju s radom i studijskim programima Akademije umetnosti u Novom Sadu biće organizovan u ponedeljak 27. februara, s početkom u 9 sati, u Multimedijalnom centru u ulici Đure Jakšića 7 gde će se obratiti dekan Akademije prof. Siniša Bokan, prodekani kao i šefovi sva tri Departmana: Departmana muzičke umetnosti, Departmana likovne umetnosti i Departmana dramskih umetnosti.

Nakon svečanog dela budući studenti Akademije i svi zainteresovani imaće priliku da sa profesorima i studentima razgovaraju o prijemnim ispitima, načinu studiranja, a takođe će im se predstaviti i studijski programi koji se realizuju u okviru Akademije umetnosti. 

Svi zainteresovani će u ponedeljak na svečanom prijemu dobiti rasporede predavanja tokom trajanja manifestacije "Nedelja otvorenih vrata", na koje će moći da prisustvuju nastavnim aktivnostima, kao i da se konsultuju za potrebe prijemnog ispita, a takođe će imati priliku da učestvuju u radu i da vide kako se studira i kako sa našim studentima rade vrsni umetnici – profesori Akademije umetnosti u Novom Sadu.  

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad servisne informacije novi sad matična knjiga rođenih havarija na vodovodu Republički hidrometeorološki zavod novi sad gradsko groblje centralno groblje u Futogu almaško groblje jkp lisje bebe raspored sahrana i ispraćaja vremenska prognoza novi sad servisne informacije novosađani betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo porodilište novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija radosne vesti RHMZ isključenja struje elektrovojvodina bez struje bez vode novorođenčad isključenje vode jkp novosadska toplana sahrane