Nedeljni horoskop od 17. do 24. septembra

Nedeljni horoskop od 17. do 24. septembra

Pročitajte na šta vas u ovoj nedelji upozoravaju zvezde.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao: Pozicija vašeg vladaoca Marsa, koji upravlja i vašim finansijama, oko 18. septembra donosi vam vanredne troškove. Prva Mesečeva četvrt u Strelcu pod uticajem Neptuna, krajem nedelje privatnicima donosi poslovne kontakte sa strancima, kao i mogućnost odlaska na put, a studentima šansu za stručno usavršavanje u inostranstvu. Imate podršku jedne Vodolije.

Ljubav: Mesec u Vagi, početkom perioda, povoljno utiče na vašu komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Oko 20. septembra, na nekoj sportskoj tribini ili pozorišnom foajeu, možete da upoznate osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled. Sredinom perioda, očekuje vas susret sa starom simpatijom.

Zdravlje: Stomačne tegobe.


Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao: Već početkom nedelje, moguć je konflikt sa saradnicima, zbog njihove nefleksibilnosti. Vaš znak je pod većim uticajem Meseca, tako da vam prva četvrt u Strelcu, 22. septembra, donosi bolju finansijsku situaciju, preko aranžmana sa osobama koje žive u inostranstvu. Umetnici mogu dobiti interesantnu poslovna ponudu od prijatelja, moguće Jarca ili Riba.

Ljubav: U prvoj polovini perioda, dobijate poziv za izlazak od Škorpije. Istog dana, zbog pozicije Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, trebalo bi da se prilagodite potrebama partnera i članova porodice. Aspekti vašeg vladaoca Venere, sredinom nedelje, nagoveštavaju strastveni susret sa privlačnom osobom.

Zdravlje: Osetljivi bubrezi i mokraćna bešika.


Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao: Vaša finansijska situacija zavisi od faza Meseca, jer on vlada vašim poslovnim aktivnostima. Posle 20. septembra, sa ulaskom Meseca u Strelca, mogući su konflikti sa saradnicima zbog neslaganja oko rutinskih obaveza. Druga polovina nedelje, donosi mogućnost odlaska na kraći put u inostranstvo, radi dogovora o saradnji sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Ljubav: Aspekt Urana sa Marsom u kući ljubavi, izaziva rasprave sa voljenom osobom, zbog njene ljubomore koja nije neosnovana. Sredinom perioda, osoba sa kojom ste nekada bili bliski, poželeće da vas vidi. Razgovor sa bračnim partnerom, krajem sedmice, može otkloniti nesporazum u koji je umešana i treća osoba.

Zdravlje: Podložnost povredama.Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao: Aspekti Sunca, koje upravlja vašim poslovima, povoljno utiču na vaše finansije, naročito ukoliko se bavite uslužnom delatnošću ili kupoprodajom nekretnina. Ipak, 20. septembra, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Zbog prve četvrti vašeg vladaoca Meseca u Strelcu, 22. septembra, može doći do iznenadne promene planova. Prihvatite savet Škorpije.

Ljubav: Mada junski Rakovi, početkom perioda, postižu dogovor sa partnerom oko nekih praktičnih pitanja, već 18. septembra komunikacija može dobiti drugačiji ton. Sredinom nedelje, Rakovi pokušajte da izbegnete konflikte sa članovima porodice, ako ste rođeni u srednjoj dekadi. Susret sa Devicom na kraćem putu.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.


Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao: Vaš vladalac Sunce i Merkur u astrološkoj kući posla, donose vam uvećanje prihoda. Međutim, oko 20. septembra, možete biti skloni pogrešnim zaključcima, zato nemojte da žurite sa dogovorima i potpisivanjem važnih ugovora. Prva Mesečeva četvrt u kući kreativnosti, krajem perioda, pogoduje umetnicima i sportistima, koji mogu postići dogovore o novim angažmanima.

Ljubav: Vaša popularnost kod suprotnog pola raste oko 20. septembra, kada se jedan Ovan može ozbiljno zainteresovati za vas. Inkonjunkcija Marsa i Urana, vladaoca partnerskih odnosa, oko 18. septembra, nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom zbog vašeg insistiranja na nečemu. Strelac misli na vas.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol i ljutu i začinjenu hranu.


Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao: Pozicija Sunca najavljuje mogućnost realizovanja vaših kreativnih ideja. Ali, promena plana koju vam nameće poslovni partner, sredinom perioda, nikako vam ne odgovara. Vašem znaku ne prija ni pozicija prve Mesečeve četvrti, krajem nedelje, ukoliko se bavite privatnim biznisom, jer donosi konflikte sa saradnicima i kolegama. Prihvatite savet Jarca ili Bika.

Ljubav: Tajna veza za koju se dugo nije znalo, može biti obelodanjena, oko 18. septembra, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Aspekti Saturna i Neptuna, planeta vernosti i zabluda, u polju partnerskih odnosa, donose vam udvaranje dve osobe, jedne mlađe, a druge nešto starije od vas.

Zdravlje: Nervna napetost.Vaga(23. 9 - 22. 10)

Posao: Prva polovina perioda donosi vam šanse za zaradu, preko nekog društvenog angažmana ili zajedničkog posla sa prijateljima. Izbegavajte konflikte i rasprave sa nadređenima oko 17. septembra. U vreme prve Mesečeve četvrti u trećoj astrološkoj kući, 22. septembra, u večernjim satima, dobijate vest o mogućnosti odlaska na kraći put u inostranstvo.

Ljubav: Izazovan aspekt između Marsa u vašem znaku i nepredvidivog Urana, oko 18. septembra, donosi vam privremeno razdvajanje od partnera, zbog neočekivanih okolnosti. Veza sa harizmatičnom osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata, ulazi u fazu koja vam sve manje odgovara. Strelac misli na vas.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.


Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao: Sedmica pred vama donosi vam mogućnost da ostvarite većinu poslovnih planova i ciljeva. Sredinom perioda, možete da očekujete novčane dobitke, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Prva Mesečeva četvrt u Strelcu, u koji "pada" vaše astrološko polje novca, krajem perioda, najavljuje uspešne pregovore o poslu sa osobama sa kojima ste nekada radili.

Ljubav: Tokom celog perioda, voljena osoba može biti sklona dramatizovanju neke situacije. Prelazak Meseca preko vašeg znaka, 18. i 19. septembra, donosi vam kontakt sa nekim ko živi u drugom gradu ili zemlji. Aspekti vašeg vladaoca Plutona, simbola strasti, krajem sedmice, donose vam susret sa Ribama.

Zdravlje: Izbegavajte masnu i začinjenu hranu.


Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao: Poslovi sa nekretninama i građevinskim radovima, u prvoj polovini perioda donose vam zaradu. Aspekti Marsa, simbola akcije, oko 18. septembra donose odlaganje nekih vaših planova. Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku, 22. septembra, krajem nedelje, stavlja akcenat na vaše finansije, zbog čega ćete biti spremni da razmislite o ulaganju u neki nov projekat.

Ljubav: Početkom sedmice, preko prijatelja možete da upoznate osobu koja će vas zaintrigirati. Aspekti Merkura koji upravlja vašim partnerskim odnosima, sredinom nedelje, donose trzavice sa voljenom osobom. Tenzija među vama polako popušta u drugoj polovini perioda, naročito ako se radi o jednoj Vagi.

Zdravlje: Bol u leđima.

 


Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao: Sedmica je povoljna za umetnike, sportiste, pedagoge, kao i one koji se bave nekim vidom edukacije najmlađih. Oko 18 18. septembra, možete da postignete povoljan dogovor o saradnji sa nekim vodenim znakom. Prva Mesečeva četvrt u Strelcu, krajem perioda, donosi vam probleme sa poslovnim saradnicima iz inostranstva, jer se neko od njih može pokazati kao nepouzdan .

Ljubav: Aspekti vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, krajem nedelje, nagoveštavaju susret sa osobom sa kojom ste nekada bili bliski. Mlađi Jarčevi mogu doći u iskušenje da se zaljube u osobu koja je mnogo starija od njih. Oko 18. septembra moguća rasprava ili privremeni raskid sa voljenom osobom.

Zdravlje: Izbegavajte slatkiše.


Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao: Odgovara vam faza prve Mesečeve četvrti u 11. astrološkom polju, krajem nedelje, jer donosi početak realizacije vaših planova i ciljeva. Bićete uspešni, ako se bavite zanimanjem koje podrazumeva društveni angažman ili rad u velikim organizacijama ili medijima. Budite oprezniji prilikom dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu, 17. i 18. septembra.

Ljubav: Aspekt između vašeg vladaoca Urana i Marsa, planete strasti i ljubomore, sredinom sedmice, zahteva da se prilagodite potrebama voljene osobe. Slobodne Vodolije, na kraćem putu ili preko prijatelja, mogu da upoznaju Lava ili Ovna. Krajem perioda, moguć iznenadni susret sa starom simpatijom.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.


Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao: Očekuje vas povoljan period, ako vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, sportom ili obrazovanjem mladih. Prva Mesečeva četvrt u Strelcu, krajem nedelje, nepovoljno utiče na poslovnu situaciju rođenih u trećoj dekadi znaka. Ipak, oko 18. septembra, vaši napori da završite posao sa strancima, mogu uroditi plodom i doneti vam zaradu. Poslušajte savet Bika.

Ljubav: Koliko god se partner trudio da utiče na vas, kada se radi o organizaciji zajedničkog života, vi ne popuštate. Pokušajte da preispitate svoje stavove, kako ne biste došli u situaciju da pokvarite odnos s njim. Oko 18. septembra, u nekom restoranu pored vode možete da upoznate jednu Škorpiju.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom. Podložnost infekcijama.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan