Nedeljni horoskop od 24. do 31. oktobra

Nedeljni horoskop od 24. do 31. oktobra

Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvezde.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Odlično ćete da se osećate ove nedelje. Konačno ćete da odradite sve obaveze koje ste započeli ranije. Neka muška osoba biće od pomoći ili će da bude dobar savetnik. Ne ulazite u rasprave. Mogući su kompromisi sa kolegama. Što se ljubavi tiče, veoma ste romanični i skloni flertu. Očekujte novo poznanstvo sa nekom zanimljivom osobom sa kojom imate dosta zajedničkih osobina.


BIK (21. 4 - 21. 5)

Ne propuštajte priliku za napredak. Imate još malo vremena da iskoristite sve šanse koje vam se pružaju. Ipak, sada više nemate neke veće probleme sa finansijama. Usredsredite se na rad i na organizaciju. Ne propuštajte priliku da dođete do nekih novih rešenja. Odličan je period za novu vezu jer je Sunce u vašem polju ljubavi. Osoba slična vama može da vam bude zanimljiva. Ne brzajte sa odlukama u vezi sa tim. Ako ste zauzeti, nećete imati nikakve probleme.


BLIZANCI
(22. 5 - 21. 6)

Vaš vladar Merkur konačno neće biti retrogradan cele nedelje. Moći ćete da se opustite i da ostvarite više zadataka nego što ste planirali. Budite kreativniji. Saradnici mogu da budu od pomoći. Održite fokus na radnom mestu. Ne pravite pritisak sebi zbog partnera, nego ugodite jedno drugom. Ako ste slobodni, moguće je dopisivanje sa nekom veoma inteligentnom i zabavnom osobom.



RAK
(22. 6 - 22. 7)

Lako vam je da sarađujete sa drugima jer nemate više blokade. Konačno će sve da krene na bolje na poslu. Malo vam lakše ide ostvarenje nekih ciljeva i dolaženje do dobrih rezultata. Budite uporni da privedete kraju sve što ste planirali. Ne dozvolite sebi da se iznervirate zbog nekih porodičnih obaveza. Udovoljite voljenoj osobi. Slobodni, strastveni ste, pa ne ulećite u neku avanturu.


LAV
(23. 7 - 22. 8)

Moguć je povećan priliv novca. Fokusirajte se na komunikaciju sa saradnicima. Izvesni su nesporazumi sa kolegama. Dobra je nedelja da sprovedete neke promene u kući. Razmislite da li uspevate na vreme da odradite započete obaveze. Ne preuzimajte na sebe više posla nego što možete da obavite. Konačno nećete da brinete o nekim problemima iz prošlosti. Partner i vi treba da ostavite sve iza sebe i da uživate u svojoj ljubavi. Ako ste slobodni, na kraćem putu je izvesno poznanstvo ili će to da bude neko ko nije iz vašeg mesta ili zemlje.


DEVICA
(23. 8 - 22. 9)

Ne trošite previše novca tokom ove nedelje. Nije dobar period za posao. Najbolje je da se držite ustaljenih navika kao do sada. Ne menjajte previše stvari na poslu jer to može da vas poremeti. Budite prijatni prema partneru. Mogući su problemi u komunikaciji. Ako ste slobodni, ne opterećujte se previše poslom. Budite prijatni prema drugima, a bliska osoba želi nešto više od prijateljstva.



VAGA
(23. 9 - 22. 10)

Veoma ste napeti. Ništa vam ne ide baš lako. Imate utisak da ne odrađujete sve kako ste zamislili. Budite otvoreni za neke nove mogućnosti koje vam se pružaju. Priliv novca je povećan i bićete sigurno zadovoljni. Popričajte sa partnerom o nekim planovima i razmislite oboje šta je realno da se realizuje. Odnos je odličan i veoma ste romantični. Slobodni, neka pričljiva osoba može da vam se dopadne puno.


ŠKORPIJA
(23. 10 - 22. 11)

Lako vam je da ostvarite sve što ste zamislili. Završite sve što ste započeli. Ne ostavljajte ništa za neki drugi period. Imate više energije i ambiciozniji ste. Dajte svoj maksimum da dođete do rezultata koje želite. Moguća je odlična saradnja sa drugima. Imate potrebu da se povežete sa bilo kim. Želite neku stabilnu vezu. Ako ste zauzeti, bićete strastveni i posvećeni voljenoj osobi.


STRELAC
(23. 11 - 21. 12)

Prijatelji mogu da vam budu od pomoći. Bitno je da se ne poveravate previše drugima nego da date sve od sebe da radite bez greške. Budite otvoreni za nove poslove, za neke nove ideje koje su progresivne. Komunikativni ste i lakše ćete da uspete da se dogovorite sa kolegama. Nema više zastoja za priliv novca. Poboljšaće se komunikacija i sa partnerom, sve ćete da uspete da dogovorite. Ako ste slobodni, javiće se osoba koja vam se dopada duže vreme.



JARAC
(22. 12 - 20. 1)

Imaćete višak energije za rad. Sporije dolazite do dobrih rezultata, ali ako imate pomoć drugih onda neće biti teško. Razmislite o saradnji sa osobama sa kojima ste radili do sada jer će vam biti važno da verujete toj osobi. Imate dosta opcija za rad, za napredak. Imate entuzijazam i uspeh je zagarantovan. Preko posla je moguće novo poznanstvo. Ako ste zauzeti, voljena osoba vam je velika podrška na poslu.


VODOLIJA
(21. 1 - 19. 2)

Osećate olakšanje jer su čak dve planete u vašem znaku krenule direktno, a to su Saturn i Jupiter. Konačno imate neki uvid koliko ste uspeli, koliko vam ide dobro i kako da održite motivaciju. Neka starija muška osoba može da bude dobar saradnik. Što se ljubavi tiče, preko prijatelja ili na nekom putu je moguće novo poznanstvo. Smislite kako da priđete partneru i kako da poboljšate vaš odnos. Saslušajte ga ako ima neki problem i ne zapostavljajte strasti.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Završite sve u roku. Imate potrebu za relaksacijom, masažama i uživanjem. Pripazite malo više na troškove koji će biti povećani. Neko ko vam se odavno dopada sada će napraviti prvi korak. Ako ste zauzeti, partner će da vam se posveti više nego inače.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan