Nedeljni horoskop od 4. do 10. maja

Nedeljni horoskop od 4. do 10. maja

Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvezde...


OVAN (21.3 – 20.4)

Pozitivni ste i imate više energije ove nedelje. Imaćete šansu da lako postignete svaki cilj koji imate na listi. Bićete veoma dinamični. Sredinom nedelje treba da budete pažljiviji i da ne rizikujete previše na poslu, jer su mogući finansijski gubici. Bićete tvrdoglaviji nego inače. Imaćete od petka mnogo bolju komunikaciju sa drugima. Održite balans u vezi. Lako izražavate osećanja. Nemojte da opterećujete partnera, nego dajte i sebi i njemu oduška bar nekoliko sati u toku dana. Ne morate da radite sve zajedno. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Dopisivanje može da bude zanimljivo i iz toga može da nastane nešto više.
 

BIK (21.4 – 21.5)

Bićete posvećeni partneru i lako ćete uspeti da pokažete svoja osećanja. Ako ste slobodni i mislite da druga osoba nije komunikativna, nađite način da sa njom stupite u kontakt, a da situacija ne bude neprijatna. Bitno je da ne brzate sa ulaskom u vezu. Što se posla tiče, ne preterujte sa obavezama. Morate da znate koje su vaše granice i koliko tereta možete da podnesete. Prestanite da se brinete previše oko posla i novca. Budite temeljni i staloženi na radnom mestu.
 

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

U ljubavi će sve biti intenzivnije nego inače. Pokušajte da pokažete partneru da vam je stalo. Ne nervirajte se zbog problema, nego pokušajte da ih rešavate razgovorom. To je dobro za dugotrajnost veze. Ne postavljajte nerealna očekivanja, već budite razumni. Možda partner ne može odjednom da ispuni sva vaša očekivanja. Ako ste slobodni, ne nalazite mane svima, nego pogledajte šta je to što vas privlači. Što se tiče posla, lako vam ide sve na poslu. Imate dosta mogućnosti za neku novu saradnju. Ne odbijajte dobre prilike za napredak.


RAK (22.6 – 22.7)

Ove nedelje teško prihvatate situaciju da vam nešto ne ide kako ste smislili. Nije lako, ali treba da se potrudite da date svoj maksimum. Budite prijatni prema kolegama jer ćete tako moći da lakše odradite obaveze. Razmislite sa kim biste mogli da sarađujete, a da saradnja bude produktivna za vas. Povratite balans u poslovni život i odredite koje obaveze želite da obavljate, a koje nisu više produktivne. Izbegavajte preterano trošenje novca. U ljubavi ne morate da dajete maksimum, nego koliko mislite da treba, koliko mislite da partner zaslužuje. Pratite svoj osećaj, ne žrtvujte se previše. Ako ste slobodni, moguć je flert i neka nova poznanstva, ali odlučite se kome ćete posvetiti vreme.

LAV (23.7 – 22.8)

Dosta razmišljate o postignućima. Ambiciozniji ste nego ikad. Ipak, sada to konačno ima smisla i aspekti Vas podržavaju na putu ka uspehu. Vama je potrebno da imate neku budućnost kojoj se nadate i kojoj težite. Napravite plan koji ćete ostvariti, izbegavajte da budete pasivni. Ako budete imali dobre saradnike lako ćete ostvariti postavljene ciljeve. Nemate mnogo strpljenja za partnera. Ipak, nemojte da ponavljate greške koje su se već desile. Razmislite kako da problem koji imate sa partnerom sagledate iz drugog ugla. Ako ste slobodni, ne brzajte sa ulaskom u vezu. Razmislite šta partner treba da ima pa se odlučite za osobu koja se uklapa u idealnu sliku.

DEVICA (23.8 – 22.9)

Opustite se. Ne mora sve da bude baš po planu, iako ste tako navikli. Imate potrebu da putujete, da se vidite sa prijateljima ili rodbinom. Ukoliko niste u mogućnosti da uradite to, onda bi bilo dobro da se čujete sa dragim ljudima. Na poslu upijate lako sve informacije koje dođu do vas, nije vam teško ni da učite neke nove stvari. Počnite da učite neki nov jezik, isplatiće vam se. Investirajte u svoj razvoj. Što se ljubavi tiče, dajte partneru malo više slobode, popričajte šta vama smeta, ali i njega saslušajte. Potrebno je da napravite kompromis. Ako ste slobodni, komunikativna osoba vam se može dopasti.


VAGA (23.9 – 22.10)

Zavodljivi ste i ide vam lako od ruke da zavedete bilo koju osobu koja vam se dopada. Ako ste zauzeti strast je jako važna, ne zapostavljajte taj segment veze. Nećete imati probleme ukoliko budete posvećeni voljenoj osobi potpuno. Ugodite joj. Što se posla tiče, važno je da ne donosite odluke koje mogu da budu brze i nepromišljene, pa da se posle kajete. Sada treba da pitate nekog za savet, da biste održali stabilnost na poslu. Budite kreativni da biste našli neko bolje rešenje za uspeh.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Lakše nego pre ćete komunicirati sa voljenom osobom. Podelite sa njom svoje brige i probleme. Ne zadržavajte sve za sebe. Ako ste slobodni, neka zanimljiva i staložena osoba može da vam se dopadne. Bitno je da imate utisak da se razumete odmah kao da se znate duže vreme. Na poslu imate dosta obaveza, ali uz pomoć drugih ljudi možete sve da postignete. Ne odustajte lako od zadataka koji nisu baš laki, nego dajte svoj maksimum. Mogući su iznenadni troškovi. Ne trošite previše novca na stvari koje vam nisu neophodne. Sada je samo važno da budete odgovorni. Proverite svu dokumentaciju i pazite šta potpisujete.

STRELAC (23.11 – 21.12)

Tokom ove nedelje i dalje sve cveta što se tiče i ljubavi i posla. Jeste da se dvoumite šta da radite, ali bar imate izbor. Dve osobe su vam zanimljive i zabavne, mada bi trebalo da vidite koja je bolji izbor i stabilnija. Nemojte da "padate" na lepe reči, nego gledajte dela. Ukoliko radite više poslova, sada ćete da se fokusirate na jedan, koji vam donosi više novca. Neka osoba sa kojom ste pre sarađivali može da vam pomogne oko saradnje i napredovanja.


JARAC (22.12 – 20.1)

Tokom ove nedelje ćete biti prilično opušteni i skloni flertu. To nije svojstveno vama. Ne želite da vam bude dosadno, pa ćete sigurno da imate razne zahteve za partnera. Bitno je da vam ne bude dosadno. Ako ste slobodni, niste raspoloženi za novu vezu, već vam više prija flert i komunikacija i ništa više od toga. Ukoliko ste dobro organizovani lako ćete doći do novca, novih klijenata, a stare obaveze ćete završiti na vreme. Brinite o tome da ne kasnite jer neće niko za vas da odradi sve što mora.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Ova nedelja je za završavanje poslova koji su hitni, a ne za neke koje niste ni započeli. Sada budite vredni, konstruktivni i fokusirani. Imate višak energije, pa možete da ostanete i prekovremeno na poslu da biste sve stigli. Što se ljubavi tiče, sve je kako treba. U vezi ljubav cveta, a ako ste slobodni moguć je početak nove veze. Idealna je nedelja za zaljubljivanje.

RIBE (20.2 – 20.3)

Tokom ove nedelje nećete moći da završite sve obaveze na vreme jer nemate motivaciju. Dajte sve od sebe da se potrudite da ne kasnite previše. Bolja je saradnja sa ženama, tako da izbegavate muške saradnike, ako je to moguće. Ne brzajte sa odlukama vezanim za posao. Ako ste u vezi, lako ćete doći do dogovora sa partnerom. Ako ste slobodni, preko neke bliske osobe je moguće novo poznanstvo, ali neće baš sve da ide lako kao dosad. Morate da imate više strpljenja ako vam se ta osoba mnogo dopadne.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan