Nedeljni horoskop za period od 29. januara do 5. Februara

Nedeljni horoskop za period od 29. januara do 5. Februara

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao – Mars u vašem znaku nagoveštava brojna poslovna dešavanja. Ponekad bi trebalo da prihvatite teže okolnosti kako biste eliminisali ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju vaše osnovne kriterijume. Važno je da pravilno usmerite kreativnu energiju i da se distancirate od osoba koje vas opterećuju.

Ljubav – Od kako je Venera u vašem dvanaestom polju izgubili ste kompas u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa nego sačekajte da se stišaju uzavrele strasti i da se Venera prudruži Marsu u Ovnu.

Zdravlje – Osećate potrebu da zdravije živite, smanjite cigarete i slatkiše.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao – Zbog prisustva Venere, vladara znaka na stepenima oko tačke egzaltacije sve vam izgleda lepo i lako, bar na prvi pogled. Pre nego što obelodanite svoje poslovne interese potrebno je da se dobro informišete.

Ljubav – Bikovi koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi trebalo bi da budu veoma oprezni tokom ovog perioda jer se vladar polja partnerstva nalazi u izazovnom aspektu i nezgodnom, dvanaestom polju. Slobodni predstavnici znaka trebalo bi da odgovore na udvaranja, ali bez ikakvog forsiranja.

Zdravlje – Najpotrebnija vam je fizička aktivnost. Zato nemojte da odustajete od jutarnjih vežbi ili teretane.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao – Trenutni kvadrat Merkura sa Jupiterom otežava ranije ugovorene poslovne aranžmane, tako da vam je ovih dana najpotrebnije strpljenje. Taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek pozitivne rezultate, pogotovo kada je Merkur u vašem osmom polju.

Ljubav – Kako su Merkur, vladar znaka i Jupiter, vladar sedmog polja u kvadratu, nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje i odluke. Ponašanje bliske osobe navodi vas na zaključak koji vam se ne dopada, ali još je rano da donosite definitivne ocene i odluke o partneru.

Zdravlje – Više pažnje posvetite načinu ishrane. Izbegavajte jaku hranu i sve što može da izazove alergije.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao – Period počinje mladim Mesecom u Vodoliji, vašem polju troškova, ali i povoljnih finansijskih promena na koje ne utičete previše. Udružite se sa saradnicima koji obećavaju uspešnu dugoročnu poslovnu saradnju.

Ljubav – Mlad Mesec ukazuje na želju da nešto promenite, ali i na odluke koje donosite impulsivno, bez mnogo razmišljanja. Imate potrebu da proveravate partnera. Pokušavate da utvrdite sličnosti koje vas zbližavaju sa voljenom osobom i razlike koje vas udaljavaju. Slobodni Rakovi upoznaće osobu koja će ih odmah šarmirati neobičnim stilom udvaranja.

Zdravlje – Uspešno se oporavljate od bolesti.

 

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao – Mlad Mesec u sedmom polju znači da se nalazite na nekoj vrsti testa ili provere, što unosi nespokojstvo i napetost u vaš poslovni život. Delujete uzdržano i ne želite da prekoračite poslovna ovlašćenja.

Ljubav – Čini vam se da prolazite kroz novi emotivni problem i ne možete da se razumete sa partnerom. Nedostaju vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner vam ne poklanja dovoljno pažnje, jer je često odsutan, iz vama nepoznatih razloga. Potajno priželjkujete da se sretnete sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje – Nalazite se u fazi oporavka, okrenuti zdravlju i pravilnoj ishrani.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao – Merkur, vladar znaka u trigonskom Jarcu ukazuje na nove poslovne dogovore. Pre nego što poslovne planove predstavite saradnicima potrebno je da budete mudri i strpljivi. Ne možete da ignorišete uticaj ili zahteve nadređenih, bez obzira na drugačije stavove o zajedničkim interesima.

Ljubav – Potrudite se da ponašanje u ljubavnom odnosu bolje prilagodite partnerovom. Egzaltirana Venera u vašem sedmom polju ukazuje da je partner na potezu i da planira nešto drugačije od onoga što ste naumili. Sačekajte da partner prvi progovori i da vam poveri svoje dileme.

Zdravlje – Mnogi pripadnici znaka su lakše bolesni.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao – Različiti stavovi i poslovna orijentacija u odnosu sa saradnicima rezultat je kvadrata između Jupitera u vašem znaku i i Merkura u Jarcu. Ne želite da se povinujete nečijim zahtevima bez razumnog i detljnog objašnjenja.

Ljubav – Delujete zabrinuto zbog odnosa sa partnerom, jer kako je Mars u Ovnu tako partner počinje da diktira svoj tempo. Dodatnu sumnju pobuđuju iznenadne promene u partnerovom ponašanju ili veliki izlivi kontradiktornih emocija u vama. Pokušajte da shvatite šta se dešava s partnerom kada je u vašoj blizini. Nije u pitanju afera nego valorizacija individualnih želja i planova.

Zdravlje – Povremene glavobolje zbog vremenskih oscilacija.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao – U ovom periodu očekuju vas brojni izazovi i novi uslovi poslovanja. Poslovna strategija koju primenjujete donosi delimične rezultate, što vam ne uliva samopouzdanje pred saradnicima. Potrudite se da budete dovoljno promišljeni u komunikaciji sa nadređenim koji može da vas okarakteriše na pogrešan način.

Ljubav – Venera, vladar vašeg polja partnerstva nalazi se na počasnoj poziciji u Zodijaku i čini da se sve stvari dešavaju nerealno. Imate potrebu da promenite ustaljeni ritual u odnosu sa partnerom i želite da ulešate intimni i ljubavni život.

Zdravlje – Zdravstveno stanje se rapidno popravlja, ali i pored toga ste nervozni.

 

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao – Posle niza dobrih aspekata, Jupiter ulazi u opoziciju sa Marsom, što ukazuje na nerazumevanje i česte sukobe. Neko vas indirektno sputava da ostvarite poslovne namere, zbog čega trpite izvesnu nepravdu ili gubitak. Nema potrebe da izgovarate pogrešne reči saradnicima koje ne poznajete dovoljno.

Ljubav – Merkur, koji vlada vašim poljem partnerstva, iako oslobođen tereta retrogradnosti i dalje unosi nemir u emocije. Od voljene osobe očekujete više pažnje i nežnosti i otvoreno joj pokazujete koliko ste razočarani.

Zdravlje – Psihički problemi su rezultat izneverenih nadanja. Smanjite cigarete.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao – Merkur u direktnom hodu kroz vaš znak donosi nove mogućnosti, informacije i dogovore. Stalo vam je da delujete ubedljivo pred saradnicima koji sumnjaju u vaše profesionalne i organizatorske sposobnosti. Dobro isplanirajte svaki potez jer, iako Merkur više nije retrogradan, dok je u Jarcu loše utiče na vas u smislu pogrešnih procena.

Ljubav – Mlad Mesec koji upravlja poljem partnerstva naglašava potrebu za promenama. Partner ima drugačiju orijentaciju i deluje nesigurno, ali veruje u vaše dobre namere.

Zdravlje – Neracionalno rasipate energiju, a uz to ste i preosetljivi, što loše utiče na zdravlje.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao – Mlad Mesec u vašem znaku pojačava potrebu za promenama. Neophodno je da se vešto prilagodite novim uslovima poslovanja i da ostanete dosledni u svojim namerama. Nemojte dozvoliti da vam nedostaju optimizam i jaka volja.

Ljubav – Većinu predstavnika znaka očekuju promene u emotivnom životu. Neke Vodolije ih očekaju već duže vreme, dok će za druge doći naglo. Ponekad različita viđenja stvari ili događaja mogu da dovedu do razlaza, ali i da stvore novu priliku za emotivnim zbližavanjem. Imate utisak da partner olako prelazi preko nekih važnih dešavanja.

Zdravlje – Dobro se osećate.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao – Iako je Mars izašao iz vašeg znaka i prešao u polje finansija, delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima. Stalo vam je da u poslovnim pregovorima jasno definišete zajedničke odnose, pravila ponašanja i deobu interesa.

Ljubav – Dok je Merkur, vladar polja emocija u kvadratu sa Jupiterom, vladarem znaka očekuje vas buran ljubavni život i prijatne promene u odnosu sa voljenom osobom. Ipak, priželjkujete nove i neobične emotivne kontakte.

Zdravlje – Mogući su problemi psihosomatske prirode.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan