Nedeljni horoskop za period od 5. do 11. februara

Nedeljni horoskop za period od 5. do 11. februara

Saznajte šta očekuje vaš znak u ovonedeljnom horoskopu.

Ovan

Ove nedelje neće biti previše problema na poslu, niti izmena. Sve ide kako ste zamislili. Imate sve pod kontrolom. Ukoliko imate neke nove planove sačekajte neko vreme za njihovo ostvarivanje, ova nedelja i nije baš povoljna za nove početke.

Ako ste zauzeti, imaćete odlično razumevanje sa partnerom i sve razmirice ćete rešiti. Ako ste slobodni, lako ćete upoznati neku novu osobu i možda ostvariti nešto više od samog razgovora. Budite otvoreniji i pozitivni.

Bik

Merkur Vam donosi dobre aspekte kad je o poslu reč. Imate dovoljno argumenata za svaku svoju aktivnost koju želite da sprovedete u delo. Moguć je napredak jer posao i obavljate na najbolji mogući način. Imate dosta promena na poslu, ali sve to odavno čekate. Potrudite se da se ne nervirate ako baš sve nije brzo i idealno, bitno je da će se srediti i bitno je da je moguć napredak. Preko prijatelja možete dobiti još neki angažman.

Blizanci

Bićete dosta ubrzani ove nedelje, sve će ići kako treba. Bitno je da radite sve deo po deo, ne morate sve odjednom i trebalo bi da postavite prioritete. Idite na neki kraći put tokom vikenda, to će Vam prijati.

Vi ste trenutno skloni flertu. Prijaju vam novi kontakti sa suprotnim polom i za sada Vam je to dovoljno.

Rak

Napetost će rasti tokom cele nedelje. Dosta vam je svega i želite da se osamite. Ne donosite nagle odluke vezane za posao. Pazite šta radite i nemojte brzati sa poslovnim promenama.

Ništa se novo neće dešavati u ljubavi. Ono što vam je potrebno jeste da se smirite i da zadovoljstvo nađete u poslu, da biste mogli više da se posvetite vezi. Pomalo ste rasejani.

Lav

Partner je napet, nemojte ga nervirati nego zadržite mišljenje za sebe. Potrudite se da se posvetite poslu i radu i gledajte da se ne opterećujete previše. Oslonite se na druge, ne morate sve sami.

Budite optimistični i pokušajte da napravite saradnju sa ljudima sa kojima ste to odavno hteli jer je sada pravo vreme za to. Družite se više sa prijateljima, to će Vam prijati.

Devica

Imate previše posla, ali ne ide sve kako želite. Od druge polovine nedelje možete očekivati bolje odnose sa kolegama.

Ova nedelja je idealna za zaljubljivanje, flert, razgovor sa partnerom. Bićete romantični, a to nije baš svojstveno Vama. Privatni život će biti bitniji od posla.

Mogući su problemi sa zdravljem, posetite lekara, makar preventivno.

Vaga

Moguće su neke vesti od neke osobe iz prošlosti. Budite suzdržani u iskazivanju emocija pred drugim ljudima, tako će Vam biti lakše. Posvetite se zabavi, hobiju, radite nešto što volite ove nedelje. Ako ste planirali da upišete neki kurs ili da se bavite sportom, sada je vreme za to. Kompromis je ključna reč za posao, iako ćete imati dosta razloga za nervozu. Očekujte pomoć ženske osobe.

Škorpija

Sada je vreme da iskoristite svoje komunikacijske sposobnosti i da uradite nešto po pitanju poboljšanja na poslu. Zvezde su na Vašoj strani, ali ćete ipak morati da se potrudite, da biste se izborili za ono što želite.

Moguće novo poznanstvo preko prijatelja, ako ste slobodni. Ako ste uplovili u novu vezu, najbolje bi bilo da u startu date do znanja šta vi u stvari osećate, da kasnije ne bi došlo do nepotrebnih problema.

Strelac

Jako ste komunikativni, ali od četvrtka će se stvari jako promeniti. Nećete više gubiti vreme na prazne priče i neprijatne ljude, nego ćete se malo povući. To je dobro, možete raditi malo više na sebi.

Sada je vreme za učenje nekih novih stvari, za usavršavanje, a najbitnije od svega je da će Vam se sve to isplatiti višestruko. Budite uporni i sledite svoje ciljeve. Porodica Vam je velika podrška.

Jarac

Možete konačno dobiti novac koji čekate odavno, pokušajte da budete strpljivi, ali možda nećete biti zadovoljni sumom. Nemojte biti nezadovoljni, nego se posvetite poslu i budite vredni.

Mogući su problemi u saobraćaju ili sa kolima, pa budite oprezniji. Moguć gubitak dokumenata, pazite gde šta ostavljate. Nije vreme za kupovinu tehnike, telefona, televizora ili automobila.

Vodolija

Bićete jako komunikativni, pričljivi, ali ćete lako uvideti situaciju oko sebe, šta je dobro, šta je loše. Potrudite se da ugodite sebi u nekim stvarima u kojima niste pre mogli, ali bitno je da se ne nervirate previše zbog novca.

Od polovine ove nedelje dolazi do manjeg poboljšanja. Usredsredite se na ono što je važno, odradite šta morate. Sve Vam ide od ruke, pa je sada vreme za nove projekte.

Ove nedelje u ljubavnim odnosima nema promena, održite stabilnost.

Ribe

Bilo bi dobro da nađete vreme za sport, ne samo za posao. Previše radite, previše se trudite, ali će se sav trud isplatiti. Moguća saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Budite uporni u ostvarivanju svojih planova, iako niste sigurni da li će sve ispasti dobro. Pitajte druge ljude za pomoć ako ne možete sve sami.

Odmorite se tokom vikenda i relaksirajte se, idite do frizera ili na masažu, to će Vam prijati ove nedelje.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan