Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. avgusta

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. avgusta

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

 

OVAN (21.3. - 20.4.)

Ljubav: Venera, vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, početkom nedelje ulazi u Vagu i obrazuje napet aspekt sa Uranom, koji u isto vreme kreće retrogradnim hodom, zbog čega je moguć iznenadni raskid ili razdvajanje od partnera, zbog putovanja. Krajem perioda, očekuje vas romantičan susret sa umetnikom, advokatom ili političarem.

Posao: Aspekti vašeg vladaoca Marsa u retrogradnom hodu nepovoljno utiču na vašu finansijsku situaciju, naročito ukoliko se bavite zanimanjem koje podrazumeva pružanje usluga. Kvadrat između delimično pomračenog Sunca u polju kreativnosti i Saturna, oko 11. avgusta, usporava dogovore sa partnerima i saradnicima.

Zdravlje: Bolovi u mišićima.

 

BIK (21.4. - 21.5.)

Ljubav: U prvoj polovini perioda, u zdravstvenoj ustanovi ili preko posla možete da upoznate šarmantnu osobu koja nosi uniformu na radu. Pomračeno Sunce pod uticajem Jupitera iz erotične Škorpije, oko 11. avgusta, najavljuje strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Posvetite više pažnje mlađem članu porodice, naročito ukoliko ste roditelj.

Posao: Ojačana pozicija vašeg vladaoca Venere, planete novca, koja 6. avgusta ulazi u znak Vage, vašu astrološku kuću posla, povoljno utiče na finansijsku situaciju. Ipak, posle 7. avgusta možete da očekujete period stagnacije ako se bavite privatnim biznisom ili kupoprodajom nekretnina.

Zdravlje: Izbegavajte gazirane napitke.

 

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Ljubav: Aspekti planete ljubavi, Venere, posle 6. avgusta kada ulazi u astrološko polje ljubavi, unose uzbuđenja u vaš emotivni život. A aspekti vašeg vladaoca Merkura, na kraćem putu ili preko društvene mreže, mogu da vam donesu iznenadni susret sa umetnikom ili sportistom. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, na poslovnom skupu, vašu pažnju može da privuče Vodolija.

Posao: Aspekti koje vaš vladalac Merkur u retrogradnom hodu, obrazuje sa Suncem, Jupiterom i Neptunom, ne idu vam na ruku kada su u pitanju poslovi sa strancima. Tokom ovog perioda, ne bi trebalo nikome da pozajmljujete novac, jer ga najverovatnije više nećete videti.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

 

RAK (22.6. - 22.7.)

Ljubav: Zbog ojačane pozicije vašeg vladaoca Meseca u šestoj astrološkoj kući, već početkom perioda, preko poslovnih kontakata, možete da upoznate nekoga ko će vam se dopasti na prvi pogled. Zbog pomračenog Sunca u drugoj kući preko koje prelazi i Merkur u prividnom hodu unazad, oko 11. avgusta, čuvajte se slatkorečivih šarmera, ukoliko ste dama.

Posao: Kvadrat između Venere, planete novca u Vagi i Saturna u Jarcu, posle 7. avgusta, usporava proceduru u vezi sa dobijanjem dokumenata za posao sa nekretninama ili saradnju sa strancima. Neharmoničan aspekt sa Uranom, u drugoj polovini nedelje, može da vam donese iznenadne promene na poslu.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

 

LAV (23.7. - 22.8.)

Ljubav: Sa Venerom u Vagi i vašim vladaocem Suncem i Merkurom u astrološkoj kući ličnosti, već početkom sedmice, možete da očekujete burna dešavanja na emotivnom planu, naročito ako ste u vezi sa Ovnom, Strelcem ili Blizancem. Sredinom perioda, izbegavajte rasprave sa partnerom, a ukoliko ste slobodni, na kraćem putu upoznaćete atraktivnu, mlađu osobu.

Posao: Iskoristite direktan hod Urana preko kuće karijere, do 6. avgusta, ako planirate pokretanje privatnog biznisa. Krajem perioda, u vreme pomračenja Sunca, možete da započnete pregovore u vezi sa projektom koji uključuje i saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

 

 

DEVICA (23.8. - 22.9.)

Ljubav: Sa vašim vladaocem Merkurom u retrogradnom hodu preko astrološkog polja tajni, pod uticajem Neptuna, vladaoca vašeg emotivnog života, sredinom perioda vašu pažnju može da privuče neko ko često putuje, zbog posla. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, moguć je ulazak u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Posao: Sa Venerom u drugom polju, posle 6. avgusta, može vam se ukazati šansa za pokretanje privatnog biznisa, ali zbog uticaja retrogradnog Urana iz znaka Bika, nemojte da ulazite u partnerski odnos, već budite svoj gazda. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

VAGA (23.9. - 22.10.)

Ljubav: Sa Venerom u vašem znaku, u izazovnim aspektima sa retrogradnim Uranom, veoma ste popularni kod suprotnog pola. U prvoj polovini sedmice, moguć je raskid ili odvajanje od partnera, zbog iznenadnog odlaska na put. Ojačana pozicija Sunca u kući društvenog života, donosi vam susret sa harizmatičnom osobom koja je poznata u javnosti, zbog posla.

Posao: Aspekt između retrogradnog Merkura i retrogradnog Neptuna, simbola posla i prevara, upozorava da bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove. U vreme pomračenja Sunca u astrološkoj kući karijere, 11. avgusta, klonite se rasprava sa nadređenima. Poslušajte savet jednog Strelca.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

 

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11.)

Ljubav: Sa Venerom u astrološkom polju tajni u trigonu sa vašim vladaocem Marsom, planetom moći i erotike, posle 6. avgusta, može se dogoditi da "uletite" u strastvenu vezu sa nekim ko će vas očarati. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, nemojte da nasedate na provokacije bračnog ili dugogodišnjeg partnera.

Posao: Aspekti vladaoca vašeg znaka Plutona, simbola moći i bogatstva, i Merkura u prividnom hodu unazad, blizu Sunca u devetom astrološkom polju, donose vam nove poslovne šanse. Ipak, trebalo bi da budete oprezniji prilikom poslovnih dogovora, naročito sa strancima iz severnoevropskih zemalja, naročito ako potpisujete ugovore s njima.

Zdravlje: Nesanica.

 

STRELAC (23.11. - 21.12.)

Ljubav: Mesec, simbol emocija, ulazi u astrološku kuću ljubavi 6. avgusta, istog dana kada i Venera u kuću društvenog života. Zbog toga vas očekuje mnogo novih kontakata i poznanstava sa interesantnim osobama u klubovima, na putovanjima i preko društvenih mreža. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, partnerova ljubomora može da bude povod za rasprave.

Posao: Planeta komunikacija i posla, Merkur, u retrogradnom hodu preko znaka Lava, pod uticajem vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i prekookeanskih zemalja, umetnicima i sportistima donosi ponudu od osoba sa kojima su nekada sarađivale. Poslušajte savet jedne Škorpije.

Zdravlje: Rekreirajte se.

 

 

JARAC (22.12. - 20.1.)

Ljubav: Sa Venerom u desetom astrološkom polju u napetim aspektima sa vašim vladaocima Saturnom i Uranom, već početkom nedelje, može da vas zainteresuje neko ko vam je nekada mnogo značio. Pomračenje Sunca, oko 11. avgusta, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku.

Posao: U ovom periodu očekuju vas promene i na poslovnom i na finansijskom planu, zato je bolje da se klonite nepotrebnih troškova. Krajem nedelje, ukazuju vam se šanse za zaradu preko kupoprodaje nekretnina ili napredovanje na poslu, bilo da se radi o promeni radnog mesta ili boljoj poziciji.

Zdravlje: Posavetujte se sa nutricionistom.

 

VODOLIJA (21.1. - 19.2.)

Ljubav: Posle 6. avgusta rastu šanse da otputujete negde sa partnerom, naročito ako se radi o vazdušnom znaku. U vreme pomračenja Sunca, vladaoca polja ljubavi, oko 11. avgusta, moguć ulazak u tajnu vezu sa umetnikom ili sportistom. Pozicija jednog od vaših vladalaca, retrogradnog Saturna, nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom.

Posao: Planeta posla i novca, Venera u devetoj astrološkoj kući, u opoziciji s vašim vladaocem Uranom u retrogradnom hodu, posle 7. avgusta, "opominje" vas da nije momenat za potpisivanje ugovora sa strancima. Susret sa nekim ko često putuje zbog posla može da rezultira dogovorom o novom projektu.

Zdravlje: Pazite se povreda.

 

RIBE (20.2. - 20.3.)

Ljubav: Posle 6. avgusta jača pozicija Venere, planete ljubavi i lepote, a i vaša popularnost u društvu, zbog čega će mnogi predstavnici suprotnog pola poželeti da se nađu u vašem društvu. Sredinom nedelje možete da uđete u strastvenu vezu sa zauzetom osobom koja će učiniti sve da vas osvoji.

Posao: Aspekti planete novca u astrološkom polju posla, pod uticajem planete akcije Marsa u znaku inostranstva, utiču na rast vaših prihoda preko paralelnih poslova. Delimično pomračenja Sunca pod uticajem Jupitera, jednog od vladalaca vašeg znaka, oko 11. avgusta, najavljuje profesionalnu i materijalnu satisfakciju umetnicima i sportistima.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan