Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. decembra

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. decembra

Polako smo otkopčali i poslednji mesec ove godine i trošimo njegove hladne dane, iščekujući prazničnu atmosferu koja nam vrlo brzo predstoji. Ostaje da se iskreno ponadamo da će planete u narednih sedam dana raditi za nas!

OVAN

Ljubav: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to veliki trud s jednako važnim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

Karijera: Pokušaćete da stvari usmerite u konstruktivnom pravcu i da izbegnete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, mnogi zapravo ne podnose vašu samouverenost. Ponekad ste tašti preko svake mere. Poradite na odnosima sa saradnicima.

Zdravlje i savet: Proanalizirajte i sebe.

BIK

Ljubav: Privlačiće vas sve što je skriveno, a mnogi će obnoviti svoj erotski deo ljubavnog života. Ponekad vam strasti neće dati mira i vodićete u sebi jaku borbu između razuma i osećanja. Bilo bi bolje da se povedete za razumom, bar zasad.

Karijera: Mnogi će svoje ambicije svesti na realnu meru i to će biti dobro. Biće i onih koji će vagati svoja dostignuća iz prošlosti. Osećate da je došlo vreme kad nešto treba menjati ili raditi drugačije nego do sada. Neki će odlučiti o tome.

Zdravlje i savet: Ne preterujte s hranom i pićem.

BLIZANCI

Ljubav: U emotivnim odnosima zanimaće vas sasvim obične stvari. Nećete imati velike prohteve, nego naprotiv, bićete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na mestima na kojim se svakodnevno kreću. Biće dobro.

Karijera: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija i sveže ideje. Vaša disciplinovanost, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

Zdravlje i savet:  Činiće vam se da možete pokrenuti brda.

RAK

Ljubav: Verovatno ćete se truditi da razmenjujete lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće poverenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa manje od toga. Ipak, objektivno gledajući, bićete na distanci jedno od drugog. Privremeno.

Karijera: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će potegnuti u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvežiće kako vas, tako i način na koji radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove ideje sa saradnicima.

Zdravlje i savet:  Prvo razmislite i osmislite, a onda iznesite.

LAV

Ljubav: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg emotivnog života, ali postojaće i mogućnost sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalećite. Budite strpljivi i negujte ono što imate. Setite se diplomatije.

Karijera: Vaše sposobnosti ovih će dana verovatno izaći na površinu. Radićete s više zadovoljstva, premda će ponekad biti zaista naporno. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike ili zahtevnije projekte. Imaće mašte.

Zdravlje i savet:  Pozovite prijatelje na kućnu zabavu.

DEVICA

Ljubav: Potreba za zaštitom u privatnom životu biće naglašena. Ipak, ne gnjavite partnera da vas štiti, jer niste malo dete. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati sigurnije. Odrastite.

Karijera: Neki će biti u iskušenju da podlegnu ljutnji. Proanalizirajte sve i pokušajte da ostanete mirni čak i ako vas kritikuju. Ključ uspeha ovih dana jedino je u saradnji i kompromisima s kolegama s kojim radite. Ne zaboravite na to.

Zdravlje i savet:  Setite se pravila zlatne sredine.

VAGA

Ljubav: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim pametnim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onim koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

Karijera: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se izmenjivati samački i timski način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspećete u većini uz dobru organizaciju.

Zdravlje i savet:  Ne zaboravite ne opuštanje.

ŠKORPIJA

Ljubav: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaknuti da još više poboljšate svoj odnos. Oni koji su još sami puno će razmišljati.

Karijera: Sve na poslu vrteće se oko saradnje s drugima. Ništa nećete moći sami, ali ni na silu. Zato budite otvoreni i za drugačija mišljenja i metode. Ako se budete osećali umorno, bolje se organizujte i ekonomišite sa svojim snagama.

Zdravlje i savet:  Pustite da vas vodi unutrašnji glas.

STRELAC

Ljubav: Bićete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi, ona bi se trebala poboljšati, a partner bi se opet mogao zaljubiti u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

Karijera: Aktiviraćete se u obnavljanju poslovnih kontakata i pokušati da oživite neke prijašnje projekte za koje verujete da su dobri. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćete zadržati za sebe.

Zdravlje i savet:  Idite tamo gde vam je dobro.

JARAC

Ljubav: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u osamu svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mjestima.

Karijera: Uslediće dani kad ćete biti vešti u obavljanju poslova, ali nespretni u izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte

Zdravlje i savet:  Fizički ste u dobroj formi.

VODOLIJA

Ljubav: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im goditi velika društva i bučna mesta. Biće veseli.

Karijera:  Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

Zdravlje i savet:  Uživajte u prirodi.

RIBE

Ljubav: Bićete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne treba pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u dužoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

Karijera: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

Zdravlje i savet:  Uživaćete u svakom sportu.

Horoskop je preuzet sa sajta Astro sajt.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje betanija novosađani servisne informacije novi sad bez vode sahrane vremenska prognoza astrologija detelinara Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop sahrana Vreme u Novom Sadu sremski karlovci Isključenje struje isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije gradsko groblje novosadsko porodilište isključenja struje horoskopski znaci bez struje bebe elektrovojvodina raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana