Neizvodljivo: Pauk služba neće prevoziti automobile pijanih vozača

Neizvodljivo: Pauk služba neće prevoziti automobile pijanih vozača

Novosadski "Parking servis" nema u planu da uvede uslugu prevoženja vozila vlasnika koji su pod uticajem alkohola, poput kolega iz čačanskog istoimenog preduzeća.

Portparol ovog gradskog preduzeća Radovan Jeknić izjavio je da Pauk služba nema kapacitete za pružanje ovakve komercijalne usluge.

- To je sada u ovim uslovima apsulutno neizvodljivo, jer organizovati jedan ovakav posao, a da pritom to bude ozbiljam, znači da treba imati još dodatan broj ljudi i više vozila koja bi bila na raspolaganju 24 sata. Mi nemamo te uslove i ne bi mogli to da izvedemo, a da ne bude na uštrb redovnih poslova Pauk službe - objašnjava Jeknić.

On je dodao i da je njihov stav da pružanje ovo usluge nije baš u domenu poslova jednog javnog preduzeća, napominjući da je njihov prvenstveni posao da se brinu o organizaciji parkiranja.

Da podsetimo, JKP "Parking servis" iz Čačka uveo je uslugu u kojoj Pauk odnosi vozilo do kuće vozačima koji ne mogu da voze jer su pod dejstvom alkohola. Ova odluka obrazložena je time što će na taj način preduzeće dobiti dodatne prihode, a pomoći će i da saobraćaj bude bezbedniji.

 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan