Neka gradnja bude lak zadatak!

Neka gradnja bude lak zadatak!

Adaptirate kuću ili gradite novu? Onda svakako znate koliko je svaki delić bitan, od temelja, pa do krova. U želji da sve bude tip-top, maksimalno kvalitetno, a što povoljnije, verovatno ste se bacili u premeravanja i preračunavanja kako biste na vreme prikupili sve potrebne informacije.

Dobra vest je da će sada jedan od segmenata ići brže i lakše – uz kalkulator koji vam pomaže da sami izračunate koliko crepa okvirno vam treba za kuću!

Do sada su oni koji sređuju krov morali da konsultuju stručnjake, prikupljaju cene, naoštre olovku i bace se u matematičke radnje, za koje ipak nisu bili sigurni da li su ih dobro "odradili", odnosno da li je rezultat blizu realnog. A, priznaćete da je i te kako važno izračunati tačnu količinu crepa koja je potrebna baš za vašu kuću.

Zato je osmišljen novi onlajn kalkulator koji možete isprobati preko ovog linka, a koji će vam besplatno, jednostavno i u najkraćem mogućem roku pomoći da dođete do najpribližnijih cifara koje su vam potrebne.

 


Ono što je do sada bilo komplikovano, sada je maksimalno pojednostavljeno, a više vam za to ne treba stručno lice! U samo nekoliko klikova do vas stižu informacije koje će potpomoći izgradnju krova vašeg novog ili adaptiranog doma.

Nakon toga, kada znate koliko Vam je glinenog crepa i krovne opreme potrebno, lako je odabrati neki, od desetina modela Tondach crepa!

Više informacija na www.wienerberger.rs


Promo tekst

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan