Nekoliko sugrađana pogođeno iz vazdušne puške na Bulevaru Jaše Tomića

Nekoliko sugrađana pogođeno iz vazdušne puške na Bulevaru Jaše Tomića

Nepoznati "snajperista" već nekoliko dana gađa prolaznike iz vazdušne puške na Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu. 

Policija od petka traga za napadačem koji puca na prolaznike, najverovatnije iz okolnih zgrada koje se nalaze blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i Save Ljubojeva. Do sada je nekoliko ljudi tražilo pomoć u Urgentnom centru zbog povreda zadobijenih od metaka iz vazdušne puške. U policiji potvrđuju da su dobili prijavu i da traže počinioca. 

Na zgradi na adresi Save Ljubojeva broj 2 okačeno je i upozorenje koje glasi: "Komšije, u vašem ulazu imate ludaka koji s prolaza puca na ljude iz vazdušne puške. Molim komšiju koji je primetio iz kog stana neko vežba gađanje da prijavi policiji (sinoć ga nisu locirali). Jer možda ste vi sledeća meta!".

- Tek kada sam pročitala upozorenje saznala sam da neko gađa ljude iz vazdušne puške. Ako jeste, nemam predstavu ko bi to mogao biti iz ove zgrade – rekla je za "Blic" Novosađanka koja živi u tom ulazu. 


- U petak predveče šetala sam se Bulevarom Jaše Tomića. Čula sam zvuk, šištanje i osetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam videla da se nešto dešava i čoveka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila. Pošto nismo uspele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gde su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gde su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške – rekla je jedna od pogođenih  za "Radio 021".

Narednog jutra je kako kaže prošla istim mestom i na trotoaru pronašla tri metka dijabole, koje je posle predala policiji, javlja Blic.rs.

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan