Nema gužvi u šalter sali Poreske uprave

Nema gužvi u šalter sali Poreske uprave

Gradska poreska uprava podseća poreske obveznike da je iznos druge rate poreza na imovinu dospeo na naplatu 16. maja, kao i da treća rata poreza na imovinu dospeva 15. avgusta.

Nakon poziva Gradske poreske uprave Grada Novog Sada imaocima prava svojine za koje je utvrđeno da na teritoriji Grada Novog Sada poseduju nepokretnost za koju nisu podneli poresku prijavu, kao i poslatih opomena poreskim obveznicima koji nisu servisirali svoje obaveze u zakonom propisanim rokovima, članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović danas je obišla šalter salu Gradske poreske uprave u Ulici Vojvođanskih brigada 24-26.

Tom prilikom je utvrđeno da se posao odvija redovnom dinamikom, kao i da nema redova i gužvi. Ona je pozvala poreske obveznike koji nisu izmirili dospele obaveze po osnovu poreza na imovinu, da to učine u što kraćem vremenskom roku i izbegnu obračun kamate na iznos neizmirenih obaveza, koja na današnji dan iznosi 12,5% na godišnjem nivou.

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice u vezi sa plaćanjem poreza, zainteresovana lica osim šalter sale u Ulici Vojvođanskih brigada 24-26, mogu dobiti i na izdvojenom šalter mestu u prostorijama JKP "Informatika" na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića br.15, kao i na info-pultu Gradske poreske uprave u TC Promenada, putem elektronske pošte na mejl adresu i na broj telrfona: 4871-707, 4871-751.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nešto razmišljam

  pre 749 dana i 19 sati

  Koliko će se ljudi iz Poreske Uprave odazvati pozivu za mobilizaciju, kada do nje dođe?
  Ako već tako spremno traže novac, siguran sam da su spremni i da ginu za svoju državu.

  Oceni komentar:
  1
  4