Nerešeni imovinsko-pravni odnosi koče uređenje Vihorske ulice u Kamenici

Nerešeni imovinsko-pravni odnosi koče uređenje Vihorske ulice u Kamenici

Kako javljaju iz Skupštine Grada, na današnjoj sednici Кomisije za predstavke i predloge sugrađani su imali priliku da nesposredno pred članicama i članovima Кomisije iznesu svoje predstavke i predloge, ali su razmatrane i predstavke koje su građani uputili u pisanoj formi. Takođe, razmatrani su i odgovori od nadležnih gradskih uprava i institucija na ranije postavljena pitanja.

Tako su iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije na prethodno upućenu predstavku građana iz Vihorske ulice u Sremskoj Кamenici u vezi sa komunalnim opremanjem njihove ulice, odgovorili su da je preduslov za izvođenje radova na izgradnji javnog osvetljenja i saobraćajnih površina, rešeni imovinsko-pravni odnosi. S obzirom da su parcele kroz koje se proteže Vihorska ulica u privatnom vlasništvu, a imovinsko-pravni odnosi nisu rešeni, trenutno nije moguće planirati sredstva za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju javnog osvetljenja i saobraćajnih površina u pomenutoj ulici.

NAREDNA SEDNICA U MZ "RADNIČKI": Кako je Кomisija od prošlog meseca započela održavanje svojih sednica i po mesnim zajednicama, dogovoreno je da se sledeća sednica održi sledeće srede, 14. februara u Mesnoj zajednici "Radnički", obuhvatajući dve susedne mesne zajednice – MZ "Jugovićevo“ i MZ "Radnički". Sednica će početi u 12 časova, a članice i članovi Кomisije pozivaju sve sugrađane sa teritorija ovih mesnih zajednica da dođu i da iznesu svoje predstavke, pitanja i predloge pred Кomisijom, u neposrednom razgovoru.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bebe servisne informacije novi sad Isključenje struje raspored sahrana novi sad banovina novi sad novosađani sahrane JGSP "Novi Sad" Hitna pomoć elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje vremenska prognoza novi sad bez struje Vreme u Novom Sadu betanija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija JKP Vodovod i kanalizacija štrand novorođenčad jkp lisje servisne informacije RHMZ isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja Vreme u Srbiji bez vode Republički hidrometeorološki zavod