Nestao 80-godišnji Rumljanin, poslednji put viđen na autobuskom stajalištu za NS

Nestao 80-godišnji Rumljanin, poslednji put viđen na autobuskom stajalištu za NS

U subotu, 22. februara, u Rumi je nestao 80-godišnji učitelj u penziji, Dušan Šujica.

Poslednji put je viđen u subotu oko 17 sati, na autobuskom stajalištu za Novi Sad a o njemu i dalje nema ni traga, ni glasa. Njegova porodica moli stanovnike Rume, ali i Novog Sada, da pregledaju svoje šupe, dvorišta, podrume, za slučaj da je ovaj 80-godišnjak u njima sklonio od zime.

Jedini konkretan trag je snimak na kamerama moga oca iz noći nestanka. Na žalost, tu mu se gubi trag. Juče smo istražili tu regiju, stopu po stopu: mi, dobrovoljci, policija. Brat je angažovao i dron. Nismo imali uspeha. Deluje nam realno da je negde u potezu oko ulice 15. avgusta, i danas smo molili ljude da pogledaju svoje lične prostore, jer tamo nismo zalazili. Molim Vas, ako možete u svim pravcima iz 15. avgusta koji su vam u blizini, pogledajte sve što vam je na dohvat: kuće, jame, vikendice, voćnjake, njive, vinograde – apelovala je preko Telegraf.rs Dušanova ćerka Maja.

 

Ona ističe da je njen otac dezorijentisan, ali da se odaziva na svoje ime, te da nije agresivan.

– Ako ga neko vidi, jedino što ima smisla je da mu priđe, zaustavi ga, uspostavi kontakt. Dobili smo mnogo dojava od ljudi koji su ga možda videli u prolazu. To nas samo još više uznemirava, jer stižu posle nekoliko sati. Pokušavamo da proverimo bolnice i svratišta – kaže Maja.

Dušan je u trenutku nestanka na sebi nosio zelenu jaknu, kačket sa produžecima za uši i patike.

Rodbina moli sve građane koji imaju bilo kakve informacije da jave policiji na 192 ili brojeve 065 822 38 06 ili 064 170 82 94.

Slučaj je prijavljen policiji u Rumi, Novom Sadu i izdata je poternica.

Poslednji snimak na kom je zabeležen i više fotografija nestalog Dušana Šujice, pogledajte na sajtu Telegraf.rs.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan