Nestao Novosađanin Dragomir Skendžić (FOTO)

Nestao Novosađanin Dragomir Skendžić (FOTO)

Novosađanin Dragomir Skendžić (31), koji je 4. avgusta otputovao u Tursku, nestao je, a porodica se sa njim poslednji put čula 31. avgusta. Od tada ne mogu da stupe u kontakt sa njim, niti im se on javljao.

Zabrinuta sestra, kaže da je njegov broj mobilnog telefona danima bio nedostupan, ali od ponedeljka uveče je ponovo dostupan, ali ne odgovara na pozive.

– Sve smo angažovali, obavestili smo konzulat i ambasadu u Turskoj, a njegov nestanak smo prijavili i Ministarstvu spoljnih poslova – kaže Skendžićeva sestra, dodajući da im je rečeno da će angožavati i tamošnju policiju. – Svi ga zovemo, ali se nikome ne javlja, ne znamo šta da mislimo. Brine me što se ni meni ne javlja, jer smo vrlo bliski.

Skendžić je, prema rečima njegove sestre, u Tursku otputovao 4. avgusta i to turistički, ali je imao želju da tamo i ostane. Najpre je bio u Istanbulu, a onda je nameravao da odatle ode u Antaliju. Poslednjeg dana avgusta su razgovarali preko telefona i on joj je saopštio da hoće da kupi autobusku kartu za Antaliju. Od tada porodica nema nikakvu informaciju o njemu.

Dragomir je visok 186 centimetara, mršav, crne kose i ima zelene oči. Sa sobom je poneo dva kofera, teget i crvene boje. Njegova sestra u ime porodice moli da ako neko ima bilo kakvu informaciju da ih obavesti na brojeve telefona +381613063744, +381603533818.

Oceni vest:
1
4

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bata Sale

  pre 579 dana i 1 sat

  Planirao da ostane u Turskoj...!?Tamo se ne ostaje.Proverite u Siriji.Neko zna više nego što priča.

  Oceni komentar:
  0
  8
 • Silvia

  pre 21 dan i 15 sati

  Dali je pronadjen Dragomir skendjic iz novog sada koji je nestao 2019god?

  Oceni komentar:
  0
  0