Nevreme izazvalo kolaps na gradskim ulicama (FOTO)

Nevreme izazvalo kolaps na gradskim ulicama (FOTO)

Oluja koja se nešto posle 17 časova pojavila nad Novim Sadom izazvala je velike probleme u saobraćaju pošto su mnoga polomljena stabla i ograde završile na kolovozu.

Olujni vetar nije samo lomio granje i odvaljivao stabla, nego je rušio i ograde gradilišta. U centru su skoro svi kafići ostali bez suncobrana, a padale su i nadstrešnice, kao i delovi fasade.

Na fotografijama koje su Novosađani objavljivali na društvenim mrežama, može se videti i da je pao deo fasade Park sitija na Limanu, kao i rasturene bašte kafića u centru i drugim delovima grada. Srušene su ograde gradilišta i nekoliko saobraćajnih znakova. 

Prema do sada dostupnim podacima, stabla su pala na kolovoz u sledećim ulicama: Stevana Musića, Uspenska, Jovana Đorđevića, Fruškogorski put kod Mošine vile, Kamenički put kod RTV-a, u krugu Kliničkog centra, na ulazu u Stare Ledinc, kod Varadinskog mosta, na ulazu u Novi Sad iz pravca Šangaja, itd.

Još sutra nas očekuje nestabilno vreme, sa mogućim padavinama, a od srede je najavljeno razvedravanje. Kako se bliži vikend, tako će i temperatura ponovo prebaciti 30. podeok.

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan