NEZVANIČNO: U petak bez protesta "1 od 5 miliona" u NS?

NEZVANIČNO: U petak bez protesta "1 od 5 miliona" u NS?

Redovnog protesta i šetnje u Novom Sadu ovog petka neće biti, izjavio je nezvanično jedan od organizatora protesta "Jedan od pet miliona" za list "Danas".

Skup u petak nije prijavljen policiji, a razlog je što se Novi Sad ponovo sprema za subotu i skup u Beogradu, navodi taj dnevni list.

Takođe nezvanično, navodi se u tekstu "Danasa", u Beogradu će biti organizovan protest kako je i najavljeno, jer se ne očekuje da će vlasti ispuniti zahteve sa protesta 13. aprila, prenela je agencija Beta.

Oceni vest:
7
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dobrosav

  pre 154 dana i 10 sati

  E, hvalim te Bože i Sveti Jovane! Što reče moj brica, "Kad čujem pištaljke, stomak mi se okrene".

  Oceni komentar:
  39
  11
 • Milos

  pre 154 dana i 8 sati

  meni se okrene kad vidim tvoje placene komentare, botino Dobrosave

  Oceni komentar:
  12
  44
 • Dobrosav aka The Botina

  pre 154 dana i 6 sati

  Pre će biti, moj Lošmi, da ti se stomak okreće od čika Nešinih sendviča sa slaninom, i to onom što je u narodu, srpskom jakako, zovu "sapunjara", a teško se inače vari. Da vidiš naše kakvi su - zlatiborski pršut, užički kajmak, sjenički sir, gospođinački paradajz... prste da poližeš!

  Oceni komentar:
  18
  15
 • Milos

  pre 153 dana i 9 sati

  jos jedan dokaz da si placenik, spinujes ko tvoj sef Dobrosave...i nisam za tebe Losmi, nismo zajedno ovce cuvali..

  Oceni komentar:
  2
  6
 • D. O. B. R. O. S. A V.

  pre 153 dana i 3 sata

  Dobrosav je mnogo više od bota, to je zapravo skraćenica za samosvesni računarski program čije puno ime glasi – D(emokratski) O(rijentisani) B(ot) R(azvijenog) O(sećaja) S(rpstva) A(nti) V(ojvođanin). Peace on Earth!

  Oceni komentar:
  5
  1
 • Milos

  pre 152 dana i 10 sati

  ja mislim da je sinonim za D.E.B.I.L.

  Oceni komentar:
  0
  4
raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad bez vode isključenje vode sahrane novi sad gradsko groblje opens distrikt novorođenčad štrand novosadsko porodilište sahrane lisje policija bez struje almaško groblje horoskop isključenja struje elektrovojvodina Novo naselje servisne informacije JKP Vodovod i kanalizacija bebe jkp lisje raspored sahrana novi sad opens 2019 Spens Elektrodistribucija Novi Sad novosadska policija havarija na vodovodu betanija