"NI KRIV NI DUŽAN MEĐU MANIJACIMA": Saučesnik u ubistvu u "Gondoli" negira krivicu

"NI KRIV NI DUŽAN MEĐU MANIJACIMA": Saučesnik u ubistvu u "Gondoli" negira krivicu

U Višem sudu u Novom Sadu u ponedeljak je otvoren ponovljeni postupak protiv Miloša Buhe (47), osuđenog na 17 godina zatvora zbog saučesništva u ubistvu Vojislava Škrbića 2014. godine u restoranu "Gondola" na Bulevaru Mihajla Pupina.

Kako prenosi "Dnevnik", on je uhapšen početkom novembra prošle godine po poternici, tri i po godine nakon pomenute likvidacije, i smešten u zatvor, prvo na novosadskoj Кlisi, a potom, kako je juče u sudu naveo,  ni kriv ni dužan, "među manijake u kaveze novog najobezbeđenijeg kazamata u zemlji, nove Padinske Skele".

Miloš Buha je izneo gotovo dvočasovnu odbranu, a potom su saslušani oštećeni, koji je bio u društvu s nastradalim Škrbićem kad se dogodilo ubistvo, kao i svedoci, piše novosadski dnevni list.

Okrivljeni je, dodaje se, juče izjavio da je kobnog dana mnogo pio jer je slavio saznanje da mu je druga supruga trudna. Prva njegova žena je, kako je kazao, posle duge i teške bolesti preminula, a iza nje su ostale dve maloletne kćerke koje su bile jako vezane za njega.

- Zaklinjem se da nisam štitio Duška svojim telom. Nisam znao da će pucati, a da sam znao da je Duško bio u sukobu s Vojom, ne bi se to ni dogodilo. Bio sam previše pijan tog dana, nalivao sam se s više ljudi na nekoliko mesta, od jutra – rekao je juče pri iznošenju odbrane okrivljeni MIloš Buha, a prenosi "Dnevnik".

Da podsetimo, Vanraspravno veće Višeg suda u Novom Sadu ukinulo je početkom septembra ove godine presudu Milošu Buhi, i on je prebačen s izdržavanja kazne u Кazneno-popravnom zavodu u Beogradu u pritvor.

Okrivljeni je bio osuđen u odsustvu na 17 godina, a potom je uhapšen po poternici, da bi pomenuta odluka bila doneta na predlog odbrane.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

astrologija novosadsko porodilište bebe obeležavanje novosadske racije horoskopski znaci JGSP "Novi Sad" isključenje vode servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija Isključenje struje kina uhapšen diler bez vode raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad vlada srbije horoskop JKP Vodovod i kanalizacija Novosadska racija zodijak novorođenčad dnevni horoskop gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zdravlje izmena trase autobusa sahrane novi sad matičar novi sad jkp lisje Dom zdravlja Novi Sad