Nick Cave & The Bad Seeds dogodine na Exitu, počela prodaja jednodnevnih ulaznica

Nick Cave & The Bad Seeds dogodine na Exitu, počela prodaja jednodnevnih ulaznica

Legendarni australijski muzičar i njegov prateći sastav prvi su potvrđeni hedlajneri 21. izdanja Exit festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine.

Prodaja jednodnevnih ulaznica za 8. jul, kada nastupa Nick Cave, počela je juče.

– Ovogodišnjim istorijskim izdanjem, kojim je započeo povratak velikih festivala na svetsku scenu, EXIT je pokazao da je snaga jedinstva i volje jača i od najvećih prepreka koje su pretile da nas razdvoje i ove godine. Takođe, dokazali smo da postoji način da se veliki festivali bezbedno organizuju, čak i tokom pandemije. I dok priča o čudu koje se desilo na našoj magičnoj tvrđavi i dalje obilazi planetu, s velikim optimizmom gledamo na 2022, kada će Novi Sad biti Evropska prestonica kulture. Verujemo da nema boljeg načina da najavimo ovako značajno izdanje, nego s jednim od najvećih rokenrol umetnika ikada – rekao je osnivač i direktor Exit festivala Dušan Kovačević.

Petrovaradinska tvrđava videla je Nicka Cavea dva puta. Prvi put 2011. s grupom Grinderman, a 2013. sa Bad Seedsima i oba puta, kroz moćne i glasne svirke, pokazala svu neraskidivost veza koju ima s fanovima sa ovih prostora, navodi se u saopštenju pres službe Exita.

 

ULAZNICE U PRODAJI OD PONEDELJKA 

Četvorodnevne ulaznice: Registracija za četvorodnevne ulaznice za Exit festival po tzv. poklon cenama otvorena je samo do 18. avgusta. Svi koji žele da osiguraju svoju četvorodnevnu ulaznicu po poklon ceni od samo 5.990 dinara (preko 50 odsto popusta) imaju mogućnost da se registruju najkasnije do 18. avgusta 2021. na ovom linku. Svi registrovani kupci će na e-mail dobiti link preko kojeg online kupuju ulaznice.

Jednodnevne ulaznice: Prodaja jednodnevnih ulaznica za petak, 8. jul, kada nastupa Nick Cave počela je u ponedeljak, 16. avgusta. Posetioci mogu da biraju između tri vrste jednodnevnih ulaznica, po poklon cenama (preko 40 odsto popusta): regularne ulaznice po ceni od 2.590 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara. Ove ulaznice se mogu kupiti od danas iskIjučivo online na stranicama Gigstixa, a zalihe po ovim cenama su izuzetno ograničene, navodi pres služba festivala. 

Od 3. septembra 2021. kreće redovna prodaja jednodnevnih i četvorodnevnih ulaznica za Exit festival 2022, na oficijalnom festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i online na stranicama Gigstixa.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan