NIJE PRVOAPRILSKA ŠALA: Za dan studenata dele karte za Cecin koncert

NIJE PRVOAPRILSKA ŠALA: Za dan studenata dele karte za Cecin koncert

Nacionalni dan studenata će ove godine u Novosadskom kampusu biti obeležen 4. aprila – edukativnim sadržajima, ali i nagradnom igrom na kojoj će biti deljene karte za putovanje i nastup folk pevačice Svetlane Ražnatović u Paraliji.

Predstavnica Studentske asocijacije Isidora Filipov, koja organizuje proslavu, rekla je da u činjenici da će studentima biti deljene karte za koncert folk pevačice na ovom akademskom događaju, ne vidi ništa sporno.

- Ceca nema apsolutno nikakve veze sa ovim događajem i agencija koja je privatna, a koja je sponzor ovog događaja, ima svoju politiku rada i može da stavi na plakat šta želi. Uostalom, u Kampusu se nalaze i mnogi drugi plakati. Mi smo se jednostavno samo vodili idejom da studenti dobiju besplatno putovanje, izjavila je Filipov za novosadski O radio.

Ona je istakla i da Studentska asocijacija "ne promoviše društvene vrednosti ovim koncertom i putovanjem", dodajući da su oni prošle godine organizovali koncert klasične muzike za studente na novosadskom Štrandu.

Na samoj proslavi muzički deo programa biće obogaćen elektronskom muzikom, a studenti će moći da učestvuju i u raznim humanitarnim akcijama.

Svakog 4. aprila obeležava se Nacionalni dan studenata, u znak sećanja na velike studentske demonstracije 1936. u kojima je poginuo student Žarko Marinović.

Oceni vest:
0
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Srba

  pre 1801 dan i 8 sati

  Izjava predstavnice Studentske asocijacije Isidore Filipov i njeno obrazloženje više govori o njoj samoj nego o činjenici da će se studentima deliti karte za turbofolk koncert "srpske majke".

  Oceni komentar:
  1
  4
 • DJ Tetreb

  pre 1801 dan i 4 sata

  Otprilike ovako nekako:
  https://www.youtube.com/watch?v=cGZJ1kiS-uE

  Oceni komentar:
  0
  0