NIS isplaćuje dividende građanima 27. avgusta

NIS isplaćuje dividende građanima 27. avgusta

Akcionari će primiti bruto dividendu od 42,61 dinar po akciji, što na poslednjoj ceni akcija od 677 dinara daje dividendni prinos od 6,3 odsto.

Naftna industrija Srbije (NIS) isplatiće dividende iz prošlogodišnje dobiti u ponedeljak, 27. avgusta, saopštio je Centralni registar hartija od vrednosti.

Akcionari će kao i proteklih godina na ime dividende primiti četvrtinu dobiti. Tako će iz prošlogodišnje dobiti od 27,8 milijardi dinara akcionarima na ime dividende pripasti 6,9 milijardi dinara, dok će 20,8 milijardi dinara ostati neraspoređeno.

Naftna industrija Srbije isplaćuje neprekidno dividendu od 2013. godine, a akcionari su ukupno primili, uključujući i ovogodišnju dividendu, bruto iznos od 294,86 dinara.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje raspored sahrana novi sad novorođenčad novosadsko porodilište Vreme u Srbiji elektrovojvodina servisne informacije novi sad isključenje vode betanija jkp novosadska toplana Republički hidrometeorološki zavod štrand sahrane servisne informacije vremenska prognoza novi sad gradsko groblje porodilište bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija radosne vesti JGSP "Novi Sad" RHMZ bez vode raspored sahrana i ispraćaja javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu bez struje novosađani isključenja struje