NN lice provalilo jutros u školu "Milan Petrović"

NN lice provalilo jutros u školu "Milan Petrović"

U školu za specijalno obrazovanje "Dr Milan Petrović" u Novom Sadu, jutros je provalilo NN lice, napravilo premetačinu, ali nije pričinjena nikakva materijalna šteta.

Radnik obezbeđenja je kad je jutros došao na posao zatekao obijena vrata i premetačinu koju je za sobom ostavio provalnik – izjavili su za Tanjug u školi "Dr Milan Petrović".

Oni su kazali da provalnik nije odneo ništa iz škole.

Jasno je da je boravio u kuhinji i jeo, pokušao je da ponese nešto od sportske opreme, rekete, lopte, ali mu je to, očigledno, poispadalo iz ruku, dok je izlazio iz škole, jer smo te rekvizite zatekli u dvorištu – opisuju u ovoj školi.

Prva smena dece u školu dolazi već oko sedam sati, ali je roditeljima javljeno da decu ne dovode, dok se ne završi uviđaj. Na kraju je bilo kašnjenje, kako kažu, od oko pola sata.

U školi za Tanjug navode da je policija posle deset minuta nakon dojave stigla u školu, ubrzo nakon toga i forenzika i inspektor, kao i da su sigurnosne kamere zabeležile provalnika.

Povodom ovog događaja oglasila se Liga socijaldemokrata Vojvodine, koja je taj čin ocenila kao "nedostojan ljudi u civilizovanom društvu".

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan