Normalizovan saobraćaj za kamione preko Iriškog venca

Normalizovan saobraćaj za kamione preko Iriškog venca

Saobraćaj na važnijim putnim pravcima u zemlji odvija se otežano i bez zastoja.

Teretni saobraćaj preko Iriškog venca normalizovan je posle višečasovnog prekida izazvanog snežnim nanosima, saopštili su "Putevi Srbije".

Pomoćnik ministra za drumski saobraćaj Saša Stojanović izjavio je danas da се sneg čisti redovno širom Srbije, da je na terenu  2.000 radnika i oko 400 mašina, i apelovao je  na građane da budu strpljivi.

Tisa i banatski vodotoci potpuno su prekriveni ledom, dok ga na Savi i Dunavu ima dosta, ali ne stvara zastoj u protoku, saopštilo je Javno vodoprivredno preduzeće Vode Vojvodine. Odbrana od poplava i zagušenja ledom je na ukupno 813 kilometara toka Dunava, Save, Tise i banatskih vodotoka.

Saobraćaj na važnijim magistralnim i regionalnim putevima odvija se otežano i bez zastoja, a vozači posebnu pažnju treba da obrate na poledicu i led – saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS je pozvao vozače da na području Peštera, Sjenice i Ivanjice koriste isključivo glavne magistralne i regionalne pravce.

Takođe, na snazi je zabrana saobraća kamionima sa prikolicom i šleperima uglavnom na putevima drugog i trećeg prioriteta u planinskim predelima Valjeva, Vranja, Niša, Kušumlije, Leskovca, Sjenice, Ivanjice, Novog Pazara i Kruševca.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

RHMZ elektrovojvodina rođene bebe porodilje Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad Vreme u Novom Sadu isključenje vode JGSP "Novi Sad" novosađani servisne informacije novi sad vremenska prognoza horoskopski znaci gradska kuća bez vode Tribina mladih prognoza vremena isključenja struje gradonačelnik Miloš Vučević Vreme u Srbiji matičar horoskop betanija bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje Petrovaradin novosadsko porodilište JKP Gradsko zelenilo Matica srpska