Normalizovan saobraćaj za kamione preko Iriškog venca

Normalizovan saobraćaj za kamione preko Iriškog venca

Saobraćaj na važnijim putnim pravcima u zemlji odvija se otežano i bez zastoja.

Teretni saobraćaj preko Iriškog venca normalizovan je posle višečasovnog prekida izazvanog snežnim nanosima, saopštili su "Putevi Srbije".

Pomoćnik ministra za drumski saobraćaj Saša Stojanović izjavio je danas da се sneg čisti redovno širom Srbije, da je na terenu  2.000 radnika i oko 400 mašina, i apelovao je  na građane da budu strpljivi.

Tisa i banatski vodotoci potpuno su prekriveni ledom, dok ga na Savi i Dunavu ima dosta, ali ne stvara zastoj u protoku, saopštilo je Javno vodoprivredno preduzeće Vode Vojvodine. Odbrana od poplava i zagušenja ledom je na ukupno 813 kilometara toka Dunava, Save, Tise i banatskih vodotoka.

Saobraćaj na važnijim magistralnim i regionalnim putevima odvija se otežano i bez zastoja, a vozači posebnu pažnju treba da obrate na poledicu i led – saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS je pozvao vozače da na području Peštera, Sjenice i Ivanjice koriste isključivo glavne magistralne i regionalne pravce.

Takođe, na snazi je zabrana saobraća kamionima sa prikolicom i šleperima uglavnom na putevima drugog i trećeg prioriteta u planinskim predelima Valjeva, Vranja, Niša, Kušumlije, Leskovca, Sjenice, Ivanjice, Novog Pazara i Kruševca.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište sahrana matičar novi sad JKP Vodovod i kanalizacija novosađani gradsko groblje bebe novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević horoskop servisne informacije sahrane Isključenje struje raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod bez vode Vreme u Novom Sadu jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje vremenska prognoza bez struje betanija isključenje vode horoskopski znaci sremski karlovci servisne informacije novi sad elektrovojvodina