Nova sezona klizanja u "Ledenoj šumi" počinje 7. decembra

Nova sezona klizanja u "Ledenoj šumi" počinje 7. decembra

U petak, 16. novembra, u prostoru Dunavskog parka u Novom Sadu počeće pripremni radovi za održavanje treće po redu manifestacije "Ledena šuma".

Kako se navodi u saopštenju organizatora, priprema terena u Dunavskom parku izvodi se u skladu sa svim dozvolama kao i tehničkim i bezbednosnim procenama za zaštitu prirode, pa će tako radovi u svojoj prvoj fazi obuhvatiti izgradnju izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje ove manifestacije.

Zbog pomenutih radova i bezbednosti građana, moguće je povremeno zatvaranje delova pešačke staze u Dunavskom parku, kažu iz "Ledene šume".


Natkriveno centralno klizalište i njegova kružna staza će se i ove godine prostirati na površini od 1.300 kvadratnih metara a u neposrednoj blizini biće pozicioniran i kafe-restoran namenjen posetiocima.

- Uz raznovrstan kulturno-umetnički program, jedinstveni ambijent Dunavskog parka upotpuniće praznična dekoracija i Snežni grad kao prigodan izložbeno-prodajni prostor koji je namenjen prezentaciji lokalnih zanatlija i umetnika ali i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i zimskih delikatesa – kaže se u saopštenju.

Ove godine, Ledena šuma će otvoriti svoje kapije 7. decembra i održavaće se svakodnevno do 20. januara, 2019. godine.

Program manifestacije kao i informacije o svečanom otvaranju biće predstavljeni uskoro na zvaničnoj konferenciji za medije, najavljuje se u saopštenju iz "Ledene šume".

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan