NOVA USLUGA: Slanje telegrama omogućeno i za postpejd korisnike Telekoma Srbija

NOVA USLUGA: Slanje telegrama omogućeno i za postpejd korisnike Telekoma Srbija

Pošta Srbije i Telekom Srbija, omogućili su od danas još jednu novinu za uslugu slanja telegrama u Srbiji.

Postpejd korisnici Telekoma Srbija mogu od sada poslati telegram pozivanjem broja 1961 sa mobilnog telefona, a usluga će se tarifirati preko računa kod mobilnog operatora MTS.

Planirano je da ovaj servis u narednom periodu bude omogućen i za korisnike mobilnih operatora Telenor Srbija i A1 Srbija.

Slanje telegrama i dalje je moguće pozivanjem broja 1961 sa svih fiksnih brojeva kod operatora Telekom Srbija, ili neposredno na šalterima svih pošta u Srbiji. Pošta Srbije kreirala je i nedavno pustila u opticaj u unutrašnjem saobraćaju novih 25 luksuznih telegrama modernog dizajna, kako bi na najlepši način prenosili želje i poruke povodom radosnih događaja – rođenja, rođendana ili venčanja, novogodišnjih, božićnih i uskršnjih praznika, porodične slave, kao i izjave saučešća. Na novom dizajnu radili su priznati dizajneri i fotografi, među kojima su i braća Zamurović, svetski poznati stok fotografi iz Zrenjanina.

Dizajn novih telegrama dostupan je na korporativnom sajtu Pošte Srbije, na ovom LINKU linku, uz mogućnost elektronskog praćenja telegrama na sajtu Pošte.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan