Nova zatvaranja ulica u Veterniku i Futogu, u NS zastoji zbog radova na Salajci (FOTO)

Nova zatvaranja ulica u Veterniku i Futogu, u NS zastoji zbog radova na Salajci (FOTO)

PR služba Grada podseća Novosađane da se već mesec dana, kroz redovno održavanje putne infrastrukture, odvijaju intenzivni radovi na popravci saobraćajnih površina u gradu i prigradskim naseljima.


Novi Sad

Radovi na popravci kolovoza izvršeni su na Bulevaru Slobodana Jovanovića (od Bulevara Jovana Dučića do Bulevara vojvode Stepe), kao i u ulicama Dunavska, Ilije Vučetića, Stojana Jankovića, Janka Halkozovića, Baje Pivljanina, Sime Šolaje.


Trenutno se obavljaju pripremni radovi za sanaciju kolovoza na saobraćajnici uz Rumenački put (pored firme "Dehidra").

Sem kolovoza, u okviru redovnog održavanja vrši se i popravka oštećenja na pešačkim i biciklističkim stazama. Radovi na sanaciji pešačkih staza izvedeni su na Bulevaru patrijarha Pavla, u Tekelijinoj, Jug Bogdana, Bele njive, Marka Miljanova, Doža Đerđa, na Bulevaru Mihajla Pupina i u pešačkoj zoni u strogom centru grada. U saradnji sa Novosadskom biciklističkom inicijativom, u toku je popravka biciklističkih staza na Bulevaru oslobođenja, a ova vrsta radova obavljena je i u Ulici braće Ribnikar.


U Adicama će narednih dana takođe biti sanirane neke ulice, u skladu sa zahtevima MZ.

Podsećamo, radovi su obustavili saobraćaj i u više ulica na Podbari, poseban problem u saobraćaju stvara blokada dela raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke, dok su manji zastoji u okolini radova na "turbo kružnoj raskrsnici".

RADOVI U TOKU: Koje ulice su zatvorene od danas, a koje će biti od ponedeljka 

FOTO: Nazire se izgled buduće kružne raskrsnice 

GSP: Izmena trase više autobuskih linija od ponedeljkaVeternik

U Veterniku je do sada novi asfaltni kolovoz dobilo deset ulica (Zoje Mirosavljević, Kosova, Jelene Kon, Mačvanska, Svetih Arhangela, Vojvode Bojovića, Nova 14, Nova 36, Dežea Kostolanjija, Milice Rakić), a u toku su radovi u Dr Dušana Popovića i Lastinoj, čiji se završetak očekuje do kraja nedelje. Od 22. do 27. marta radovi će se izvoditi u Školskoj ulici, usled čega će doći do obustave saobraćaja na deonici od ulice Ljutice Bogdana do Atar 19 u Veterniku.


Futog

Putarski radovi aktuelni su i u Futogu, gde su do sada sanirane ulice Nade Dimić i Rakovačka, kao i raskrsnica ulica Dušana Košutića i Branka Radičevića. Trenutno se obavlja popravka kolovoza u Ulici cara Lazara (od Branka Radičevića do Braće Bošnjak), a planirano je da se saniraju i krakovi ulica Sremska i Industrijska. Privremena izmena režima saobraćaja u Ulici cara Lazara na snazi je do 4. aprila. Takođe, u Futogu su u toku i radovi na popravci kolovoza u produžetku Ulice Uroša Predića.

Begeč

U Begeču su završeni radovi u ulici Oslobođenja, a trenutno se radi popravka kolovoza u Branka Radičevića, kao i na pristupnom putu prečistaču otpadnih voda.

Novi Ledinci, Rumenka

U Novim Ledincima sanirana je ulica Nikolin do, a asfaltiran je i put ka groblju u Ledincima.

U narednim danima putarska mehanizacija biće angažovana u Rumenci, gde je planirana sanacija nekoliko ulica, u skladu sa zahtevima MZ.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan