Nova zgrada Hitne pomoći gotova do 20. juna

Nova zgrada Hitne pomoći gotova do 20. juna

Posle tri meseca odlaganja, na Telepu se otvara zdravstveni objekat vredan oko 400 miliona dinara.

Zgrada Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Novom Sadu, jedan od najsavremenijih objekata te vrste u regionu, definitivno će biti na raspolaganju pacijentima i zdravstvenom osoblju od 20. juna, za kada je najavljeno svečano otvaranje, pišu "Novosti".

Trospratnica na Telepu, u čiju su izgradnju i opremanje najsavremenijom medicinskom i drugom opremom, grad i Pokrajina uložili oko 400 miliona dinara, ravnomerno deleći troškove, završena je za manje od godinu dana od postavljanja temeljca i bila je spremna za otvaranje već u martu. Ipak, taj čin je odložen za tri meseca, budući su se pojavili tehnički problemi u sistemu za provetravanje garaže, navodi beodgradski dnevni list.
 
- Zgrada je mogla nesmetano da proradi kako smo i planirali, a da u hodu budu otklonjeni ti neznatni nedostaci, ali smo odlučili da sačekamo. Sada je moderna zgrada na Bulevaru patrijarha Pavla potpuno spremna da prihvati pacijenate i medicinsko osoblje –  izjavio je za "Novosti" dr Zoltan Horvat, član Gradskog veća zadužen za zdravstvo.
Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan