Nova zgrada RTV u funkciji od kraja novembra 2019. godine

Nova zgrada RTV u funkciji od kraja novembra 2019. godine

Buduće zdanje pokrajinskog javnog servisa biće opremljeno najsavremenijom opremom i tehnikom.

Prvi signal iz nove zgrade Radio-televizije Vojvodine biće pušten krajem novembra iduće godine, najavili su pokrajinski premijer Igor Mirović i ministar za kulturu i informisanje Vladan Vukosavljević, nakon potpisivanja ugovora o finansiranju druge faze radova.

- Radovi na izgradnji nove zgrade RTV-a odvijaju se predviđenom dinamikom i plan je da nova zgrada bude gotova u drugoj polovini 2019. godine – rekao je Mirović, koji je i predsednik Odbora za izgradnju nove zgrade RTV-a.  

- Novi objekat pokrajinskog javnog medijskog servisa prilika je za novi zamah i u pravljenju velikih iskoraka u unapređenju kvaliteta programa i svih sadržaja koje pruža RTV – rekao je Vukosavljević, a preneo Biro za odnose s javnošću Pokrajinske vlade. 


Zahvalivši se republičkoj i pokrajinskoj vladi, generalni direktor RTV-a Miodrag Koprivica kazao je da su današnjim ugovorom stvoreni uslovi za završetak 98 odsto građevinskih radova na novoj zgradi.  

- Nova zgrada biće opremljena najsavremenijom opremom i tehnikom i iz nje će se emitovati program na srpskom i još 15 jezika nacionalnih manjina – naveo je Koprivica.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad novosadsko porodilište Dom zdravlja Novi Sad bez vode novosađani servisne informacije novi sad bez struje skupština grada novog sada bebe raspored sahrana novi sad pošte srbije raspored sahrana i ispraćaja vremenska prognoza gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević horoskopski znaci betanija isključenje vode novorođenčad elektrovojvodina Isključenje struje Ledena Šuma isključenja struje zodijak jkp lisje štrajk poštara klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop dnevni horoskop Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija