NOVAKOVIĆ: "Kriminal u Novom Sadu u punom zamahu"

NOVAKOVIĆ: "Kriminal u Novom Sadu u punom zamahu"

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Novi Sad Borislav Novaković ocenio je da je nekada miran Novi Sad, zbog svakodnevnih obračuna, postao mesto opasno za život i zatražio da Nebojša Stefanović ne bude više ministar policije i da se ovakvom stanju hitno stane na kraj.

Novaković je podsetio da je pre nepunih sedam dana ranjen dvadesetogodišnjak iz vatrenog oružja i to po danu, u blizini škole i vrtića, dok je u sredu još jedna osoba upucana u Futogu u popodnevnim časovima, navodi se u saopštenju Narodne stranke, a prenosi "Danas". 

- Građani Novog Sada ne žele da se naviknu na ovakav ambijent. Ovo nije Novi Sad, ovo je postalo leglo kriminala, korupcije i bezvlašća – izjavio je Novaković.

Prema njegovoj proceni, zaštitna funkcija države trenutno izostaje, jer su kapaciteti policije usmereni na brojanje demonstranata, koji su mirnom šetnjom iskazali svoje nezadovoljstvo ovakvim stanjem u državi.

- Dok ministar policije prebrojava učesnike protesta, kriminal je u punom zamahu, a o bezbednosti građana niko ne vodi računa – rekao je Novaković, navodi se u saopštenju.

Oceni vest:
12
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • dule

  pre 1325 dana i 52 minuta

  Ovo je potpuna istina,nikada,ali nikada nije bilo gore stanje u nasem Novom Sadu,niko nikog ne postuje,a o nekakvoj sigurnosti,nema ni govora...

  Oceni komentar:
  0
  8