Nove lepe vesti iz Betanije: Još 17 novih sugrađana

Nove lepe vesti iz Betanije: Još 17 novih sugrađana

U novosadskom porodilištu, od juče u 7 sati ujutro, do danas u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (devojčice) Violeta Prlina iz Petrovaradina.

DEVOJČICE: Eva Kanižai, Dušica Dautović, Dragana Dvizac, Marija Pankov. Mejreme Maroshi, Sanja Batić-Očovaj iz Novog Sada, Snežana Janjić iz Petrovaradina, Jelena Mirović i Valentina Bodonji iz Bača, Dušica Jovanović iz Inđije, Bojana Živkov iz Deronja.

DEČAKE: Sara Jovanov i Zoja Alija iz Novog Sada, Nataša Varga iz Temerina, Sanja Šavija iz Zrenjanina.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje horoskopski znaci sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija horoskop dnevni horoskop isključenja struje servisne informacije novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija magla zodijak zagađenje vazduha elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište bebe astrologija skupština grada novog sada isključenja jkp lisje zagađenje bez struje bez vode raspored sahrana novi sad RHMZ novorođenčad betanija Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode