Novi protest Saveza za Srbiju u petak na Pozorišnom trgu

Novi protest Saveza za Srbiju u petak na Pozorišnom trgu

Protesti protiv režima Aleksandra Vučića u Novom Sadu nastavljaju se u petak, 22. novembra na Pozorišnom trgu u 18 časova, ovaj put pod nazivom "Protiv lažnih diploma i pljačkaške vlasti".

Zbog aktuelne sitiacije sa doktoratom ministra finansija Siniše Malog, za govornicom će se naći univerzitetski nastavnici – docent Filozofskog fakulteta u Beogradu Oliver Tošković i profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu i predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović.

Sa protesta će biti upućen i poziv opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti u Novom Sadu i čitavoj zemlji na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore na kojim će biti smenjen korumpirani režim Aleksandra Vučića i njegovih pristalica – navodi se u najavi ovog skupa na Fejsbuku.

"Savez za Srbiju" i još neke opozicione političke organizacije i građanske inicijative donele su odluku da ne učestvuju na izborima naredne godine.

Zajednička borba protiv korumpirane vlasti je i obaveza svih progresivnih i dobronamernih organizacija, inicijativa i pojedinaca u Novom Sadu – gradu koji je u prethodnih više od sedam godina u materijalnom, urbanističkom, političkom, moralnom i svakom drugom pogledu teško postradao pod vlašću pljačkaške koalicije političkih partija i interesnih grupa koju predvode Srpska napredna stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Socijalistička partija Srbije – saopštio je Savez za Srbiju.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Iznogud

  pre 1108 dana i 7 sati

  Ma dajte...dokle više...radite nešto korisno...

  Oceni komentar:
  0
  1