Novi "rat" u NS: Kao odgovor na akciju Narodne stranke, pojavili se plakati protiv Borislava Novakovića

Novi "rat" u NS: Kao odgovor na akciju Narodne stranke, pojavili se plakati protiv Borislava Novakovića

U centru i drugim delovima Novog Sada pojavili su se plakati sa porukama protiv šefa novosadskog odbora Narodne stranke Borislava Novakovića.

Kako se uverio 021.rs, na plakatima je fotografija Novakovića od pre desetak godina kada je još bio član Demokratske stranke i direktor tadašnjeg Zavoda za izgradnju grada, a fotografija je okružena dolarskim novčanicama i napisane su dve poruke - "Bora kradem iz budžeta grada Novaković" i "Dok je metre nizao, novac mu je stizao".

Poruka na plakatima aludira na suđenje Novakoviću koje je završeno pošle nedelje njegovim oslobađanjem, podseća Radio 021.

Na njima nema potpisnika, ali se po izgledu i porukama može naslutiti da je ovo odgovor Srpske napredne stranke na akciju Narodne stranke od kraja prošle nedelje, smatra 021.rs.


Podsećamo, Novaković je tada sa drugim članovima Narodne stranke lepio plakate potpisane sa "Narodna stranka Novi Sad" na kojima je bila fotografija gradonačelnika i potpredsednika SNS-a Miloša Vučevića i dve poruke "Miloš Galens Vučević" i "Dok spratove diže, novac samo stiže". Ova akcija je prekinuta dolaskom policije

Na svom Fejsbuk profilu, Novaković se prvo zahvalio "na besplatnoj reklami", ali je nešto kasnije drugačije odreagovao kada su ga isti posteri "zatekli" ispred zgrade u kojoj živi:

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • dzejdzej

  pre 791 dan i 21 sat

  Lopovi medjusobno upiru prstom, niko nije hapsen, protiv bilo koga nije pokrenut postupak, tuzilac spava...

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Komunista

  pre 791 dan i 20 sati

  @DžejDžej Srbija ti je to. Dok jedan Strahinja Stojanović više vredi medijima za naslove i Policiji za istragu od ubistva jednog radnika ili dobrog privrednika, sportiste..... nema tu države ni društva.
  Ovi sa zapada su nas uzduž, popreko i po obe dijagonale razgu*ili, kao narod.
  Ako pogledaš šta rade mladi i šta su njima ideali.... mi smo mrtav narod.
  A dok još ima ovaca koje vuku, banda na vrhu se svakako zabavlja.

  Oceni komentar:
  0
  2