Novi Sad dobija još deset teretana na otvorenom

Novi Sad dobija još deset teretana na otvorenom

Pet lokacija inicirali građani, mesne zajednice i škole, a preostalih pet odabrala služba gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Kako za RTV ističu u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, radovi na novim teretanama trebalo da bi počnu krajem marta, a rok za njihov završetak je 90 dana. U novim teretanama biće postavljene takozvane skije, zgibovi i sprave za veslanje.

- Uprava za građevinsko zemljište nastavlja praksu gradske politike da oprema otvorene terene sa spravama koje služe pre svega poboljšanju zdravlja građana, tako da pored 19 igrališta koje smo izgradili u protekle tri godine, ove godine planiramo još deset terena da uradimo sa spravama koje su se pokazale kao praktične i kao korisne – izjavio je za pokrajinski javni servis načelnik Slobodan Knežević.

Nove teretane na otvorenom biće izgrađene na bulevarima Patrijarha Pavla, Jaše Tomića i Jovana Dučića, zatim kod Đačkog igrališta, u blizini OŠ "Đorđe Natošević", u Limanskom parku, u ulicama 1300 kaplara, Ticanovoj, Blagoja Parovića i Milice Stojadinović Srpkinje, kao i Aleji Mike Antića.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan