Novi Sad dobio prvi TOEFL test centar! Excellent :-)

Novi Sad dobio prvi TOEFL test centar! Excellent :-)

U novosadskom Američkom kutku od decembra 2015. godine moguće je polaganje TOEFL® iBT ispita kojim se utvrđuje nivo znanja engleskog jezika ljudima kojima engleski nije maternji jezik. Na taj način Američki kutak postao je jedina institucija u Novom Sadu, i jedna od četiri u Srbiji, koja nudi ovu mogućnost studentima koji žele da studiraju u inostranstvu ali i onima koji traže posao u zemljama engleskog govornog područja.

TOEFL® je standardizovani ispit koji se koristi kao osnovni preduslov za upis na većina univerziteta u Americi i Evropi na svih nivoa studija. Osim toga, mnogi programi stipendiranja studenata kao jedan od kriterijuma za dodelu stipendija koriste rezultate TOEFL® testa.

Prijava kao i samo polaganje ovog testa verše se putem Interneta, a novosadski test centar pruža mogućnost polaganja za maksimum 15 kandidata. Sledeći termin polaganja testa zakazan je za 29. januar.

Više informacija potencijalni kandidati mogu dobiti putem telefona 021/ 47 22 840, e-maila ili lično na adresi Petra Drapšina 3.

 

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje Elektrodistribucija Novi Sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novorođenčad sahrane Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu betanija raspored sahrana i ispraćaja novosađani elektrovojvodina RHMZ bebe servisne informacije novi sad vrućine u novom sadu JKP Vodovod i kanalizacija bez vode isključenje vode štrand servisne informacije jkp lisje novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad Isključenje struje JGSP "Novi Sad" Hitna pomoć isključenja struje Vreme u Srbiji