Novi Sad dobio prvi TOEFL test centar! Excellent :-)

Novi Sad dobio prvi TOEFL test centar! Excellent :-)

U novosadskom Američkom kutku od decembra 2015. godine moguće je polaganje TOEFL® iBT ispita kojim se utvrđuje nivo znanja engleskog jezika ljudima kojima engleski nije maternji jezik. Na taj način Američki kutak postao je jedina institucija u Novom Sadu, i jedna od četiri u Srbiji, koja nudi ovu mogućnost studentima koji žele da studiraju u inostranstvu ali i onima koji traže posao u zemljama engleskog govornog područja.

TOEFL® je standardizovani ispit koji se koristi kao osnovni preduslov za upis na većina univerziteta u Americi i Evropi na svih nivoa studija. Osim toga, mnogi programi stipendiranja studenata kao jedan od kriterijuma za dodelu stipendija koriste rezultate TOEFL® testa.

Prijava kao i samo polaganje ovog testa verše se putem Interneta, a novosadski test centar pruža mogućnost polaganja za maksimum 15 kandidata. Sledeći termin polaganja testa zakazan je za 29. januar.

Više informacija potencijalni kandidati mogu dobiti putem telefona 021/ 47 22 840, e-maila ili lično na adresi Petra Drapšina 3.

 

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop betanija elektrovojvodina gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uhapšen diler klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje izmena trase autobusa novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad korona virus dnevni horoskop novosadsko porodilište sahrane novi sad obeležavanje novosadske racije bebe zdravlje bez vode astrologija JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana i ispraćaja Isključenje struje jkp lisje JGSP "Novi Sad" isključenje vode zodijak bez struje vlada srbije