Novi Sad dobio prvi TOEFL test centar! Excellent :-)

Novi Sad dobio prvi TOEFL test centar! Excellent :-)

U novosadskom Američkom kutku od decembra 2015. godine moguće je polaganje TOEFL® iBT ispita kojim se utvrđuje nivo znanja engleskog jezika ljudima kojima engleski nije maternji jezik. Na taj način Američki kutak postao je jedina institucija u Novom Sadu, i jedna od četiri u Srbiji, koja nudi ovu mogućnost studentima koji žele da studiraju u inostranstvu ali i onima koji traže posao u zemljama engleskog govornog područja.

TOEFL® je standardizovani ispit koji se koristi kao osnovni preduslov za upis na većina univerziteta u Americi i Evropi na svih nivoa studija. Osim toga, mnogi programi stipendiranja studenata kao jedan od kriterijuma za dodelu stipendija koriste rezultate TOEFL® testa.

Prijava kao i samo polaganje ovog testa verše se putem Interneta, a novosadski test centar pruža mogućnost polaganja za maksimum 15 kandidata. Sledeći termin polaganja testa zakazan je za 29. januar.

Više informacija potencijalni kandidati mogu dobiti putem telefona 021/ 47 22 840, e-maila ili lično na adresi Petra Drapšina 3.

 

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad gradsko groblje matičar Vreme u Srbiji jkp lisje bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Novom Sadu Futog JKP Vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod jkp novosadska toplana elektrovojvodina bez vode Elektrodistribucija Novi Sad sahrane RHMZ Isključenje struje novosadsko porodilište isključenja struje servisne informacije betanija servisne informacije novi sad isključenje vode bez struje raspored sahrana novi sad novorođenčad centralno groblje u Futogu novosađani